Venezuela'da Türk ekipleri arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor
İçişleri Bakanlığı, Venezuela'daki depremlerin ardından Türk ekiplerinin arama kurtarma çalışmalarını sürdürdüğünü ve 75 personelin görevde olduğunu açıkladı.

(ANKARA) - İçişleri Bakanlığı, Venezuela'nın Yaracuy bölgesinde meydana gelen 7,2 ve 7,5 büyüklüğündeki depremlerin ardından, AFAD, TSK-DAK ve AFAD koordinasyonundaki insani yardım ekiplerinin bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

75 PERSONEL VE EKİP GÖREVLENDİRİLDİ
Bakanlık, Türkiye'den görevlendirilen 75 personel, 5 arama kurtarma aracı ve 6 arama kurtarma köpeğinin Venezuela'da görev yaptığını açıkladı. Yapılan açıklamada, 25 Haziran'da meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'den gönderilen ekiplerin arama kurtarma ve insani yardım çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtildi.
Bakmadan Geçme
Soma'da Maden Ocağında Göçük: 5 İşçi İçin Arama Kurtarma Çalışmaları Sürüyor
Rize'de maden kurtarma ekipleri yarışıyor
İzmir itfaiyesi ağır kurtarma için hazırlanıyor
Ortahisar Arama Kurtarma Ekibi, afet hazırlıklarını sürdürüyor
KEÇ-TİM Arama ve Kurtarma Ekibi, deprem tatbikatı gerçekleştirdi
Girne'deki batık için yeni gemi yarın çalışmalara başlıyor
