Yalova'da göçmen kaçakçılığına büyük darbe: 3 organizatör tutuklandı
Yalova'da göçmen kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı, 3'ü tutuklandı. Operasyon, 6 aylık takip sonrası gerçekleştirildi.

Yalova'da, kaçak göçmenleri yasa dışı yollarla yurtdışına kaçırmaya çalışan organizatörlere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

KAÇAK GÖÇMENLER YAKALANDI
Yalova Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği, 1 Kasım 2025'te Yalova Ro-Ro Gümrük Limanı'ndan yasa dışı yollarla yurtdışına çıkmaya çalışan 5 Afganistan uyruklu kaçak göçmeni yakaladı. Bu olayın ardından, İl Jandarma Komutanlığı, organizatörlerin izini sürmek üzere kapsamlı bir çalışma başlattı.

YAKALAMALAR GERÇEKLEŞTİ
6 ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda, S.Ç., O.Ç., A.A. ve A.A. isimli şüphelilerin, kaçak göçmenleri yurtdışına çıkarmaya çalıştığı tespit edildi. Yalova, İstanbul ve Kocaeli'de eş zamanlı düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şüpheliler, Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. O.Ç., A.A. ve A.A. tutuklanırken, S.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bakmadan Geçme
Vali Usta, sağanakta mazgalı temizleyen kadını ziyaret etti
Yalova'da adliye önündeki cinayet davasında 4 sanık hakim karşısında
Fatih'te göçmen kaçakçılığı operasyonu: 2 kişi tutuklandı
Yalova'da sağanak yağış nedeniyle sel suları etkili oldu
Bursa'da göçmen kaçakçılığına operasyon: 11 kişi gözaltında
Bodrum'da göçmen kaçakçılığına 3 tutuklama
