Eğitim

Yatağan Ortaokulu öğrencileri TEKNOFEST'te Türkiye birincisi oldu

Muğla Yatağan'daki Turgut Şehit Güngör Çetinkaya Ortaokulu öğrencileri, 2025 TEKNOFEST İstanbul Finalleri'nde Eğitim Teknolojileri Kategorisi'nde Türkiye birincisi ve 'En iyi sunum' ödülünü kazandı. Bu başarı tüm Muğla'nın gururu oldu.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Yatağan Ortaokulu öğrencileri TEKNOFEST'te Türkiye birincisi oldu

Muğla'nın Yatağan ilçesinde bulunan Turgut Şehit Güngör Çetinkaya Ortaokulu öğrencileri, 2025 TEKNOFEST İstanbul Finalleri'nde büyük bir başarı elde etti.

ÇİFTE BAŞARI

Öğrenciler, 'Eğitim Teknolojileri Kategorisi'nde Türkiye birincisi olurken, aynı zamanda 'En iyi sunum' ödülünü de kazandı. Bu çifte başarı, hem okul yönetimi hem de Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

MUĞLA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TEBRİK

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, öğrencilerin başarısının sadece okullarının değil, tüm Muğla'nın gururu olduğu vurgulandı. Öğrenciler ve öğretmenleri tebrik edilirken, Muğla'nın bilime, teknolojiye ve yeniliğe verdiği önemin altı çizildi.

Bu Yazıyı Paylaş