Siyaset

Yavuz Bingöl, Hacıbektaş'taki cem ve kültür evi için Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti

Sanatçı Yavuz Bingöl, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bağışladığı arsaya yaptırılan cem ve kültür evi külliyesi nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Bingöl, Bahçeli'ye bağlama hediye etti.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Yavuz Bingöl, Hacıbektaş'taki cem ve kültür evi için Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti

Sanatçı Yavuz Bingöl, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ederek, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bağışladığı arsaya yaptırdığı cem ve kültür evi külliyesi dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bingöl, Bahçeli'ye ziyaretinde bir bağlama hediye etti. MHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen kabulde, sanatçı Bingöl, Bahçeli'ye kendi yaptığı bir alevi deyişini çalıp söyledi. Bingöl, "Ben Alevi Bektaşi kökenli bir sanatçı olarak teşekkür etmek için, bir 'Allah razı olsun' demek için ziyarette bulundum. Kendisine daha önce hazırladığım bir alevi deyişini de makamında çaldım söyledim. Çaldığım bağlamayı da Sayın Genel Başkan'a hediye ettim." dedi.

CEM VE KÜLTÜR EVİ KÜLLİYESİ

Sanatçı Yavuz Bingöl, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ettim. 11 Ekim'de Hacıbektaş'ta bulunan kendi arsası üzerine yapılan dünyanın en büyük cem evi külliyesini inşa ettirdi ve hibe etti." ifadelerini kullandı. Bingöl, "Çok güzel bir sohbetti. Çok duygulandı. Ben kendisine tekrar teşekkür ediyorum, minnettarız Alevi Bektaşiler olarak" şeklinde konuştu.

Bu Yazıyı Paylaş