Asayiş

Yaya geçidinde otomobilin çarptığı kadın, 13 gün sonra hayatını kaybetti

Çayırova'da yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Songül Baş, 13 gün süren tedavi sürecinin ardından hayatını kaybetti.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Yaya geçidinde otomobilin çarptığı kadın, 13 gün sonra hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan 41 yaşındaki Songül Baş, bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

KAZA ANI VE TEDAVİ SÜRECİ

Olay, 12 Ocak tarihinde Yeni Mahalle Fatih Caddesi'nde gerçekleşti. Songül Baş'a, E.A. yönetimindeki 34 PGE 784 plakalı otomobil çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Baş, vücudundaki çok sayıda kırık nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. E.A., kazadan sonra gözaltına alındı ve adliyeye sevk edilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Songül Baş, 13 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti ve sabah saatlerinde Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Cenazesi, Çayırova'daki Küme Evler Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından Akse Mezarlığı'na defnedildi. Ailesi ve yakınları, gözyaşları içinde son vedalarını gerçekleştirdi.

Bu Yazıyı Paylaş