Gündem

Yazıcı fon krizi soruşturması hakkında açıklama yapacağını belirtti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, fon krizi soruşturmasıyla ilgili oğlu Mustafa Yazıcı'ya konulan yurt dışı yasağı hakkında ilerleyen zamanlarda açıklama yapacağını belirtti.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Yazıcı fon krizi soruşturması hakkında açıklama yapacağını belirtti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, fon krizi soruşturması kapsamında oğlu Mustafa Yazıcı hakkında alınan yurt dışına çıkış yasağına ilişkin bir soruya, "Açıklayacağım" şeklinde yanıt verdi.

Meclis'te özel oturum

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 28. Dönem 5. Yasama Yılı için özel bir oturumla toplandı. Oturumda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma yaptı. Hayati Yazıcı da bu özel oturumu locadan takip etti.

Soruşturma detayları ve Yazıcı'nın yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından sona eren oturum sonrası meclisten ayrılan Yazıcı, gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terörizmin Finansmanı ve Aklama Suçları Soruşturma Bürosu'nun, Borsa İstanbul'da işlem gören hisselerde fonlar aracılığıyla manipülatif işlemler yapıldığı iddiasına ilişkin yürüttüğü soruşturmada, oğlu Mustafa Yazıcı hakkında alınan tedbir kararı ve yurt dışına çıkış yasağıyla ilgili sorulduğunda, Yazıcı bu konuda daha sonra bir açıklama yapacağını belirtti.

Bu Yazıyı Paylaş