Yeni Parti, Genel Merkez'de yarın ilk toplantısını yapacak
Yeni Parti, Genel Merkez'de yarın düzenlenecek ilk toplantıyla faaliyetlerine başlayacak. Genel Başkan Özgür Özel, toplantılara başkanlık edecek.

(ANKARA) - Yeni Parti'nin Genel Merkezi, yarın düzenlenecek olan ilk toplantısıyla faaliyetlerine başlayacak. Genel Başkan Özgür Özel'in başkanlık edeceği Parti Meclisi toplantısının ardından Kurucular Kurulu toplantısı gerçekleştirilecek.
Hazırlıklar tamamlandı
Tamamlanan hazırlıkların ardından, Yeni Parti personeli bugün genel merkeze yerleşti. 5 Ağustos'ta hizmete açılan Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki genel merkez, bir aylık tadilat ve hazırlık sürecinin ardından yarın kapılarını açacak. Özgür Özel'in başkanlık edeceği Parti Meclisi toplantısı, yeni genel merkezdeki ilk toplantı olacak. Dört katlı binada tadilat işlemleri sona erdi.
Toplantı gündemi belirlendi
Genel merkez binasına Türk bayrağı, Atatürk fotoğrafı ve Özel’in fotoğrafının yer aldığı üç bayrak asıldı. Bugün genel merkez personeli odalarına yerleşirken, bina yarına hazırlanıyor. Özgür Özel, yarın saat 11.00'de TBMM'de düzenlenecek Cevdet Selvi'nin cenaze törenine katılacak. Ardından, Parti Meclisi ve Kurucular Kurulu toplantılarına başkanlık edecek. PM toplantısında son siyasi gelişmeler, kuruluş faaliyetleri, örgütlenme, il-ilçe kongreleri ve kurultay süreci değerlendirilecek. Kurucular Kurulu toplantısında ise kurultay yönetmeliği görüşülecek. Toplantılar 1 ve 2 Eylül tarihlerinde de devam edecek.
Bakmadan Geçme
İzmir için bakanlıkta verimli toplantı yapıldı
Özgür Çelik, üyeleri ön seçimde oy kullanmaya çağırdı
Antalya'da kadın cinayeti sonrası YENİ Parti açıklama yaptı
YENİ Parti'den iktidara: Kendi hırsızınızı koruyorsunuz
Yeni Parti kurultay için Kasım ayını hedefliyor
İsviçre Birliği yönetimi YENİ Parti'ye katıldı
