YENİ Parti, Yeşilyurt'ta üye kayıt çalışmalarına başladı
YENİ Parti Yeşilyurt İlçe Örgütü, Konak ve Uğrak mahallelerinde üye kayıt çalışmalarına başladı. İlçe Başkanı Hakkı Ayas, vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını belirtti.

YENİ Parti Yeşilyurt İlçe Örgütü, Konak ve Uğrak mahallelerinde yeni üye kayıt çalışmaları gerçekleştirdi.

Üye kaydı için vatandaşlarla bir araya gelindi
YENİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Hakkı Ayas, bu süreçte vatandaşların ilgisinin kendilerini memnun ettiğini ifade ederek, “Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in çağrısıyla üye çalışmalarını yürütüyoruz. İnşallah bunu tüm Türkiye görecek, hedefe ulaşan biz olacağız” dedi. İlçe örgütü, yeni üye kazandırmak amacıyla saha çalışmalarını devam ettiriyor.

Kongre takvimi açıklandı
Ayas, YENİ Parti’nin kongre takviminin belirlendiğini ve 25’ine kadar üye olanların ilçe başkanlıkları, il başkanlıkları ve genel başkanlık için oy kullanacağını duyurdu. Bu sistem, Türkiye'de bir ilk olarak üyelerle yapılan seçimleri içeriyor. Uğrak Mahallesi’nde CHP’den istifa ederek YENİ Parti’ye katılan bir vatandaş, “Bizler de YENİ Parti’ye üye olmaya gayret ettik. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Ayrıca, iki dönem CHP’de belediye başkanlığı yapmış olan Mustafa Çiçek, “60 yıllık partimizi bıraktık, YENİ Parti’ye üye olduk” diyerek, YENİ Parti’ye olan inancını dile getirdi.
Bakmadan Geçme
Ömer Çelik’e yöneltilen fon sorularında Kürşad Zorlu’nun “beğeni”si gündem oldu
Yeni Parti'den Cemil Tugay'a ağır suçlama
Özgür Özel: Partisini satanlar hain olarak tanımlandı
Özgür Özel, YENİ Parti grup toplantısında sert eleştirilerde bulundu
Özgür Özel: YENİ Parti üye sayısı 753 bine ulaştı
YENİ Parti’den AYM’ye isim savunması! “Yeni” mesajı
