Magazin

Yeni Zelanda, Taylor Swift'in düğününe ev sahipliği için resmi dilekçe verdi

Yeni Zelanda, Taylor Swift ve Travis Kelce'nin düğününe ev sahipliği yapmak için resmi bir teklifte bulundu.
Haber Merkezi
1 dk Sesli Dinle 0
Yeni Zelanda, Taylor Swift'in düğününe ev sahipliği için resmi dilekçe verdi

Yeni Zelanda, pop yıldızı Taylor Swift ve Amerikan futbolcusu Travis Kelce'nin düğününe ev sahipliği yapmak için resmi bir dilekçe verdi. Turizm kurumu Tourism New Zealand, 27 Ağustos'ta Instagram'da yaptığı paylaşımda, ülkenin muhteşem doğal güzelliklerini düğün için ideal bir mekan olarak tanıttı.

DÜĞÜN TEKLİFİ SOSYAL MEDYADA

Paylaşımda, Yeni Zelanda'nın üzüm bağları, ahşap kiliseleri ve göllerinin çiftin dünya evine girmesi için mükemmel bir ortam sunduğu belirtildi. Turizm yetkilileri, mesajı Swift'in hit şarkılarına göndermeler yaparak daha da ilgi çekici hale getirdi. Başbakan Christopher Luxon da bu ilginç teklifi destekledi.

BAŞBAKAN'DAN DESTEK

Luxon, 'Dünyada bu düğünü yapmak hatta balayını geçirmek için Yeni Zelanda'dan daha iyi bir yer olamaz' diyerek Yeni Zelanda'nın eşsiz güzelliklerini vurguladı. Başbakan, Aoraki Cook Dağı, Waitomo'daki ateşböceği mağaraları ve Queenstown'daki yamaç atlayışını çiftin yapabileceği etkinlikler arasında sıraladı. Ancak, Swift-Kelce çiftinin düğününden pay almak isteyen tek yer Yeni Zelanda değil. New York Park ve Bahçeler Departmanı ve Chipotle gibi kurumlar da sosyal medya üzerinden çiftin dikkatini çekmeye çalışıyor.

Bu Yazıyı Paylaş