Yıkılmak üzereki evde 6 kişilik ailenin dramı
Yüksekova'da yaşayan Ötken ailesi, yıkılma tehlikesi olan evlerinde büyük bir yaşam mücadelesi veriyor. Aile, yetkililerden ve hayırseverlerden destek bekliyor.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Ötken ailesi yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan tek göz evde yaşam mücadelesi veriyor. 6 kişilik ailenin reisi Abdullah Ötken, 5 yıldır böbrek yetmezliği nedeniyle yatağa bağımlı ve evlerinin durumu içler acısı.

EVİN HALİ İÇLER ACISI
Abdullah Ötken, evinin harabe haline geldiğini ve pencerelerin camlarının olmadığını, bu yüzden naylonla kapattıklarını ifade etti. Yıllardır bakımsız kalan ev, aile için bir tehlike kaynağı haline gelmiş durumda. Abdullah, “Evim yıkılmak üzere. Lavabo kapım yok, bezle kapatıyorum. Çocuklarımın yatacak ve ders çalışacak bir alanı bile yok” dedi.

DESTEK BEKLİYORLAR
Zor şartlarda hayata tutunmaya çalışan Ötken ailesi, geçimlerini komşuları ve hayırseverlerin yardımlarıyla sağlıyor. Abdullah, yetkililerden ve hayırseverlerden kendilerine destek olmalarını talep ederek, yaşadıkları zorlukların bir an önce çözüme kavuşmasını umut ettiklerini dile getirdi.
Bakmadan Geçme
Hakkari'de üç gün sürecek sağlık taraması başladı
Hakkari'deki skandal taziyeye Şamil Tayyar'dan tepki!
Yüksekova’da Alev Alan Araçta Baba ve İki Oğlu Yaralandı
Yüksekova'da kadınlar, süt sağımının ardından halay çekiyor
İneği Ölen Teyzenin Yüzünü Güldürdüler!
Yüksekova’da Çaresizliğin Fotoğrafı: İneğine Sarılıp Saatlerce Ağladı!
