Yılmaz Uğur'un ölümü, eşi Hatice Uğur'un baygın bulunması şok etkisi yarattı
Turgutlu'da terzi Yılmaz Uğur'un ölümü, eşi Hatice Uğur'un baygın bulunmasıyla sonuçlandı. Çiftin cam balkon yaptırdığı ve kombi bacasını dışarı vermediği belirlendi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, terzi Yılmaz Uğur (60) evinde ölü, eşi Hatice Uğur (57) ise baygın halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürerken, yapılan incelemelerde çiftin evlerinde cam balkon yaptırdıkları ve kombi bacasını dışarı vermedikleri belirlendi. Bu durum, biriken karbonmonoksit gazına maruz kalmış olabilecekleri ihtimalini gündeme getirdi.

Olayın gelişimi
Cumhuriyet Mahallesi Anafartalar Sokak'taki 3 katlı binanın en üst katındaki dairede yaşayan Uğur çiftinden haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, daire kapısından içeri giremeyince merdivenli itfaiye aracıyla balkon üzerinden eve girdi. Yapılan kontrollerde Yılmaz Uğur'un yaşamını yitirdiği, Hatice Uğur'un ise baygın halde olduğu tespit edildi.

Sağlık durumu ve otopsi
Bilinci kapalı olan Hatice Uğur, ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yılmaz Uğur'un cenazesi ise otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili yapılan incelemelerde, Uğur çiftinin cam balkon yaptırdıktan sonra doğal gazı çalıştırmaya başladıkları ve bu nedenle karbonmonoksit gazına maruz kalmış olabilecekleri değerlendiriliyor. Yılmaz Uğur'un kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.
Bakmadan Geçme
Turgutlu Belediyesi, Koşukırı'nda altyapı çalışmalarına başlayacak
Turgutlu'da alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Turgutlu Belediye Başkanı Akın, üstyapı çalışmalarını denetledi
Turgutlu'da barış günü çocuklarla kutlandı
Turgutlu'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Turgutlu'da açık hava sineması etkinliği düzenlenecek
