Yüksekova Spor, Trabzonspor ile berabere kaldı
Yüksekova Spor, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçta iki takım da galibiyet için mücadele etti ama başka gol sesi çıkmadı.

Yüksekova Spor Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 17'nci hafta erteleme maçında Trabzonspor Kadın Futbol Takımı ile karşılaştı. Maç, Yüksekova'daki Şemdinli İlçe Stadyumu'nda yapıldı.

İLK YARIDA GOL YOK
İlk yarıda her iki takım da kontrollü bir oyun sergileyerek devreyi golsüz eşitlikle tamamladı. İkinci yarıda ise konuk takım Trabzonspor, 69'uncu dakikada penaltı kazandı. Donjeta Halilaj, penaltıyı başarıyla gole çevirdi ve Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi. Bu gole hızlı bir yanıt veren Yüksekova Spor, 72'nci dakikada Mariem Houij'in attığı golle skoru eşitledi: 1-1. Kalan dakikalarda her iki takım da galibiyet için çaba sarf etse de maçta başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Karşılaşmayı Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Kulüp Başkanı Feyzi Yıldırım ve çok sayıda taraftar izledi.


Bakmadan Geçme
Trabzonspor, Galatasaray'ı 4-0 mağlup ederek tarihi bir zafer elde etti
Galatasaray, Trabzonspor karşısında 4-0'lık skorla yenildi
Stefan Savic, takımın özgüvenini artırdığını belirtti
Trabzonspor, Galatasaray'ı 4-0 yendi
Trabzonspor, Galatasaray'ı 4-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti
Melih Kabasakal: İyi oynayarak maçı kazandık
