Yusuf Demir'den Galatasaray'a Ağır Suçlama
Galatasaray'dan Rapid Wien'e transfer olan Yusuf Demir, sarı-kırmızılı ekipteki sakatlık süreciyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. "İçinde ne olduğunu bilmediğim bir iğne önerdiler" diyen Demir, kulüp içi işleyişi sert bir dille eleştirdi.

Şubat 2026'da Galatasaray ile yollarını ayırarak eski takımı Rapid Wien'e bedelsiz olarak dönen Yusuf Demir, sarı-kırmızılı kulüpte geçirdiği döneme dair sessizliğini bozdu. "SK Rapid Podcast" adlı programa konuk olan genç yetenek, özellikle sakatlık tedavisi sürecinde yaşadığı tıbbi anlaşmazlıkları ve kulüp içindeki bazı işleyişleri hedef aldı.
"İğne Yapılıp Seyahat Etmem Önerildi"
Eylül 2022'de Avusturya U21 Milli Takımı kampından ayak bileği sakatlığıyla İstanbul'a döndüğünü hatırlatan Demir, Adana Demirspor ile oynanacak kritik Süper Lig maçı öncesindeki sağlık sürecini eleştirdi. Ayak bileğinin krampon giyemeyecek kadar şiş olmasına rağmen oynamaya zorlandığını ima eden futbolcu, şu ifadeleri kullandı:
"Galatasaray'daki süreç benim için oldukça zordu. Sakatlığımın ardından ayak bileğime ayakkabı bile giyemeyecek durumdaydım. Buna rağmen bana iğne yapılıp takımla seyahat etmem önerildi. Elbette bunu reddettim çünkü o iğnenin içinde ne olduğunu bilmiyordum. Tıbbi süreçlerde ciddi sorunlar yaşadım ve yaşananlar beni gerçekten şoke etti."
"Kulübün İçinde Yaşananları Az Kişi Görmek İster"
Açıklamalarının devamında Galatasaray'ın uluslararası çapta büyük bir camia olduğunu vurgulayan 23 yaşındaki oyuncu, kulübün iç dinamiklerine yönelik üstü kapalı ve tartışma yaratacak bir iddiada bulundu:
"Galatasaray'ın dünya genelinde 40 milyondan fazla taraftarı var ama kulübün içinde yaşanan bazı şeyleri çok az kişi görmek ister."
Yusuf Demir'in tıbbi süreçlere ve kulüp içi sorunlara dair yaptığı bu açıklamalar, spor kamuoyunda ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
Bakmadan Geçme
Galatasaray, Fenerbahçe ile 407'nci kez karşılaşıyor
Galatasaray ve Fenerbahçe, 407. derbide karşılaşacak
Derbi öncesi Galatasaray’a gözdağı! Fenerbahçe golcüsünden iddialı sözler
Galatasaray - Fenerbahçe Derbisini Kim Yönetecek? Derbinin Hakemi Açıklandı!
Galatasaray'ın Lille'deki galibiyeti uluslararası basında yer buldu
Galatasaray, Lille'i yenerek Fransa'da 25 yıl sonra kazandı
