Gündem

Zafer Partisi'nden Cemil Tugay'a AK Parti eleştirisi

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Cemil Tugay'ın AK Parti'ye katılmasını istemediklerini belirtti ve İzmir'in sorunlarına dikkat çekti.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Zafer Partisi'nden Cemil Tugay'a AK Parti eleştirisi

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Cemil Tugay’ın AK Parti’ye geçmesini istemediklerini ifade etti.

İzmir'in sorunlarına dikkat çekildi

Bezircilioğlu, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında, İzmir’in ulaşım, altyapı, sağlık ve geçim sorunlarına dikkat çekti. İzmir'in potansiyelinin yeterince değerlendirilemediğini vurguladı. “Kurtuluş, her gün yeniden kazanılması gereken bir mücadeledir” diyen Bezircilioğlu, İzmir’in tarihi sorumluluğuna da atıfta bulundu.

9 Eylül'ün önemi vurgulandı

9 Eylül'ün İzmir’in işgalden kurtuluşu olduğunu dile getiren Bezircilioğlu, “Bir milletin bağımsızlığı, yalnızca topraklarını kurtarması değildir” ifadelerini kullandı. İzmir’in her alanda güçlü bir şehir olması gerektiğini belirtti. Ayrıca, İzmir’in tarım, sanayi ve turizm gibi alanlarda büyük potansiyele sahip olduğunu söyledi. Bezircilioğlu, Cemil Tugay hakkında, “Gönlümüzden geçen, İzmirlilerin çoğunun istediği şey, kendisinin Zafer Partisi’ne katılmasıdır. Ancak AK Parti’ye gitmesine gönlümüz razı değil” şeklinde konuştu. Ayrıca, bu yılki fuar açılışında yaşanan eksikliklere de dikkat çekti ve önceki yıllardaki katılımların çok daha yüksek olduğunu ifade etti.

Bu Yazıyı Paylaş