Zafer Partisi'nin acı günü: Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan'dan acı haber
Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan yaşamını kaybetti.

Alanya siyasetinin dinamik isimlerinden, Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, geçirdiği ani kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Genç başkanın vefatı, hem partisinde hem de Alanya kamuoyunda derin bir üzüntü oluşturdu.
İŞTE TAZİYE MESAJLARI:
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ:
"Alanya İlçe Başkanımız Alper Arıkan'ın hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsü içindeyim. Kendisine Allah’tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin..."

Zafer Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musa Ertugan:
"Değerli dava arkadaşım, Alanya İlçe Başkanımız kıymetli kardeşim Alper Arıkan’ın geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Teşkilatımıza ve davamıza verdiği emekleri daima hatırlayacağız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekânı cennet, ruhu şad olsun.
Cenaze Duyurusu Alanya İlçe Başkanımız merhum Alper Arıkan’ın cenazesi, 13 Mart 2026 Cuma günü, Cuma namazına müteakip Alanya Cikcilli Hacıbaba Mezarlığı’na defnedilecektir. Tüm teşkilatlarımızın ve sevenlerinin bilgisine …"
İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Uğur Poyraz:
"Emekleri ve kardeşliğini asla unutmayacağım Alper Arıkan’ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Alper kardeşime Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere sevenlerine, hemşerilerimize ve
Zafer Partisi camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyorum."
Koray Aydın:
"Bir dönem birlikte siyaset yaptığımız, kıymetli kardeşim Alper Arıkan'ın genç yaşta Hakk'ın rahmetine kavuştuğunu büyük bir üzüntüyle öğrendim. Alper kardeşime yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun."
Bakmadan Geçme
Zafer Partisi'nde 10 isim disipline sevk edildi
Zafer Partisi'nden Cemil Tugay'a AK Parti eleştirisi
AKP’nin Yeni Yasasıyla Muhalefetin Birleşmesinin Bir Anlamı Kalmadı
Ümit Özdağ'dan Çarpıcı İddia: "AKP Kurmayları Erdoğan Sonrasına Hazırlanıyor"
Zafer Partisi'nden Balıkçı Köyü direnişine destek
Ümit Özdağ madencileri ziyaret etti: Sonuna kadar yanınızdayız
