Asayiş

Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde asker şehit düştü

Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde görevli Uzman Çavuş Coşkun Sevim, rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit için başsağlığı mesajı yayımladı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde asker şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde görevini yürütürken rahatsızlanan bir askerin şehit düştüğünü duyurdu. Uzman Çavuş Coşkun Sevim, geçirdiği rahatsızlık sonrası kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Görev başında rahatsızlandı

Edinilen bilgilere göre, Uzman Çavuş Coşkun Sevim, dün görev sırasında aniden rahatsızlandı. Durumunun ciddiyeti üzerine derhal hastaneye kaldırılan Sevim'in hayatını kurtarmak için doktorlar yoğun bir çaba gösterdi. Ancak tüm çabalara rağmen Sevim, tedavi gördüğü hastanede şehadet mertebesine ulaştı.

Bakan Güler'den başsağlığı mesajı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit düşen Uzman Çavuş Coşkun Sevim için bir taziye mesajı yayımladı. Bakan Güler, “Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” ifadelerini kullanarak acısını dile getirdi.

Bu Yazıyı Paylaş