Zeytinburnu'nda kargo paketi dehşeti! Sitede patlama: 3 yaralı, güvenlik kamerası her şeyi kaydetti
Zeytinburnu'nda bir sitede kargo paketinin patlaması sonucu 3 kişi yaralandı. Alacak verecek meselesi yüzünden gerçekleştirildiği belirlenen olayın ardından kurye ve olayla bağlantılı kişiler gözaltına alındı. Patlama anı güvenlik kameralar

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde bir siteye getirilen kargo paketinin patlaması sonucu üç kişi yaralanırken, olayın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Yaşanan bu şok edici olay, bölgede büyük bir paniğe neden oldu.

SİTEDE PATLAMA ANI KAMERADA
Olay, 11 Ocak Pazar günü Kazlıçeşme Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. İddialara göre, site girişindeki danışma noktasına bir kargo görevlisi tarafından bırakılan paket, kısa bir süre sonra infilak etti. Patlamanın etkisiyle çevredeki vatandaşlar büyük bir korku yaşadı. Olayın hemen ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri derhal harekete geçti. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, kargoyu teslim eden kurye E.C. isimli şahıs gözaltına alındı. Ayrıca, kargoyu gönderen ve iletişim halinde olduğu numara üzerinden yapılan incelemelerle S.A, A.Ç., A.A., M.K. ve M.K.'ye saklanmaları konusunda yardım eden C.G. de yakalanarak adalete teslim edildi.

ALACAK VERECEK MESELESİ ORTAYA ÇIKTI
Yapılan soruşturmada, patlamaya neden olan M.K.'nin bu eylemi, J.H. isimli şahısla aralarında yaşanan alacak verecek meselesi yüzünden gerçekleştirdiği belirlendi. Olayda yaralanan J.H. ile danışmada görevli H.A. ve H.B. isimli şahıslar, hastanedeki tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise danışma noktasına bırakılan kargo paketinin bir kişi tarafından açılmaya çalışıldığı sırada patladığı ve etraftaki insanların panik içinde kaçıştığı anlar net bir şekilde görülüyor.
