Asayiş

Zonguldak'ta pencereye sıkışan kedi için kurtarma operasyonu dramla sonuçlandı

Zonguldak'ta başı pencereye sıkışan kedi için yapılan kurtarma operasyonu, kedinin ölümüyle sonuçlandı ve sahibi derin üzüntü yaşadı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Zonguldak'ta pencereye sıkışan kedi için kurtarma operasyonu dramla sonuçlandı

Zonguldak'ta başı pencereye sıkışan bir kedi için itfaiye ekipleri seferber oldu. Sahibinin kurtarmaya çalışmasına rağmen başarılı olamaması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonucu bölgeye polis ve itfaiye ekipleri gönderildi.

KURTARMA ÇABALARI SONUÇ VERMEDİ

İtfaiye ekipleri, İncivez Mahallesi Çaybaşı Sokak'taki Cumhuriyet Apartmanı'nda bulunan daireye girerek pencereyi gevşetmeye çalıştı. Öğle saatlerinde gerçekleşen operasyonda, yavru kedi bulunduğu yerden çıkartıldı, ancak hayatını kaybettiği anlaşıldı.

SAHİBİ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Kedinin sahibi, olayın ardından büyük bir üzüntü yaşadı. İhbarda bulunan ve kurtarma girişiminde bulunan kadın, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen kedisini kaybetmenin acısını yaşadı.

Bu Yazıyı Paylaş