• DOLAR 32,39 %0.21
  • EURO 35,09 %-0.01
  • ALTIN 2.326,17 %0.25
  • BİST100 9.102 %0.25
  • BITCOIN 70.642 %-0.11
  • ETHERIUM 3.561 %-0.45
20°

Kürşad Zorlu Haberleri

Kürşad Zorlu haberleri ve güncel Kürşad Zorlu gelişmeleri, Kürşad Zorlu ile ilgili tüm video, Kürşad Zorlu fotoğrafları ve Kürşad Zorlu haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti, emekli aylıklarının asgari ücretin altına düşmemesi için bir hamlede bulundu. Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, bu konu hakkında bilgi...

Politika

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Türkiye İttifakı” önerisine DEM Parti’yi işaret ederek tepki gösterdi.

Politika

İYİ Parti Manavgat eski İlçe Başkanı Hüseyin Ergen’e yönelik suikast girişimiyle ilgili İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu açıklama yaptı.

Politika

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te yapılan belediye başkanı seçimiyle ilgili tabana saç baş yolduracak açıklama geldi.

Politika

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, ortak bildiri çağrısı için sosyal medyadan açıklama yaptı. İşte haberin detayları...

Politika

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener ile Ahmet Davutoğlu'nun görüşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Politika

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ve İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan'n tartışmaları yeni bir boyut kazandı. Ortaya Whatsapp mesajları saçıldı.

Politika

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener’in Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş suikastinin detaylarını takip ettiğini ifade etti.