• DOLAR 32,40 %0.19
  • EURO 35,03 %-0.18
  • ALTIN 2.323,47 %0.13
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 71.000 %2.45
  • ETHERIUM 3.560 %1.16
15°

MANİSA Haberleri

MANİSA haberleri ve güncel MANİSA gelişmeleri, MANİSA ile ilgili tüm video, MANİSA fotoğrafları ve MANİSA haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Prof. Dr. Naci Görür, 3 kent için deprem uyarısında bulundu. Bu bölgelerde 7 ve üzeri büyüklükte depremlerin olabileceğini vurguladı.

Politika

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, CHP’li Belediye Başkanı Zeki Bilgin, adaylık başvurusuna geç kaldığı için yeni başvurusu reddedildi.

Politika

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ 11 Şubat’ta  Belediye Başkan Adaylığını açıklayacak.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP’nin aday gösterdiği 7 ilde AKP’nin destek vereceğini duyurdu. İşte o iller...

Gündem

Manisa'da 3 gün önce taşındıkları evde doğal gaz kombisinin bacasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 kız kardeş hayatını kaybetti

Politika

İYİ Parti, beş büyükşehirde belediye başkan adaylarını duyurdu. İşte 5 büyükşehirin belediye başkan adayları...

Politika

CHP lideri Özgür Özel, doğduğu yer olan Manisa’da belediye başkanı adayını belirlemek için yapılan ön seçimde darbe yedi.

Politika

MHP’li Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, bir kafeterya işletmecisinin kendisini ‘zincirleme biçimde görevi kötüye kullanma’ suçlamasıyla hapis cezası aldı.

Gündem

Manisa’nın Yunusemre mahallesinde ormanlık bir yerde, 3 kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar Jandarma ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

Spor

Manisa ekibi ikinci turda 4 takımlı grupta çift devreli maçlar sonucunda ilk iki sıradan birini elde ederek Avrupa'daki ilk sezonunda...

Gündem

 Manisa'nın Salihli ilçesinde oturdukları binanın asansöründe ölü bulunan Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez'in iple boğuldukları ortaya çıktı.

Gündem

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde düzenlenen operasyonda DEAŞ içerisinde canlı bomba eğitimi aldığı öğrenilen ve hakkında 5 yıl 10 ay hapis cezası...