• DOLAR 32,59 %0.11
  • EURO 34,93 %0.12
  • ALTIN 2.438,34 %0.34
  • BİST100 9.645 %0.00
  • BITCOIN 66.500 %-0.36
  • ETHERIUM 3.257 %2.58
17°

Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor haberleri ve güncel Trabzonspor gelişmeleri, Trabzonspor ile ilgili tüm video, Trabzonspor fotoğrafları ve Trabzonspor haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Spor

Türk Telekom ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun iş birliğiyle düzenlenen Türk Telekom eSüper Lig'in ikinci sezonu, büyük bir heyecanla sona erdi.

Spor

Trabzonspor, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile “sanki orası özerk bir bölge. Özerk bir cumhuriyet" sözlerine yanıt verdi.

Spor

Saha olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler, ligin 31. haftasında MHK tarafından VAR hakemi olarak görevlendirildi.

Spor

çişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası meydana gelen olaylarla ilgili ilk belirlemelere göre 12 kişi gözaltına...

Spor

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-2 yendiği olaylı maçta Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golden önce faul olup olmadığı çok konuşuldu.

Spor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor – Fenerbahçe maçından sonra yaşananlar hakkında 12 gözaltı gerçekleştirildiğini açıkladı.

Spor

Süper Lig'in 30'uncu haftasındaki Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylar Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı.

Spor

Trabzonspor Divan Kurulu seçimlerinde konuşan eski başkan Ali Sürmen, “yaşasın şeriat” paylaşımı yapan kişi hakkında konuştu.

Spor

Trabzonspor, sol bek mevkisine Eric Junior Bocat’ı transfer etmesi bekleniyor. Anlaşmaya varılmış durumda.

Spor

Almanya Bundesliga’nın 13’üncü hafta erteleme maçında Bayern Münih, sahasında Union Berlin’i 1-0 mağlup etti. Maçın ikinci yarısında bir pozisyonda yaşanan...

Spor

Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Buraya kadar geldiler, bize destek oldular. Herkes üzüntülü, biz de üzüntülüyüz. Rakibi tebrik ediyoruz. Biz çalışmaya devam...

Spor

Bordo mavili kulüp, Danimarkalı kanat oyuncusu Jens Stryger Larsen ile yolların ayrıldığın. sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini KAP'a bildirdi.