• DOLAR 32,34 %0.19
  • EURO 35,12 %-0.20
  • ALTIN 2.238,17 %-0.24
  • BİST100 %
  • BITCOIN 64.381 %-5.47
  • ETHERIUM 3.276 %-8.72
11°

Ankara Haberleri

ankara haberleri ve güncel ankara gelişmeleri, ankara ile ilgili tüm video, ankara fotoğrafları ve ankara haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

AKP'nin ABB Başkan adayı Turgut Altınok sosyal medya hesabından malvarlığını duyurdu. İşte malvarlığı haberimizde...

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yenikent-Ulus-Karapürçek Metrobüs Hattı’nda test sürüşlerine başladığını açıkladı.

Politika

İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, yaptığı konuşmasıyla İYİ Parti'yi kızdırdı.

Politika

İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, Mansur Yavaş’a kargaların bile güleceği çağrıda bulundu.

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dolmuşlarda ödemenin validatör (kart onaylayıcı) ile yapılması gerektiğini belirtti.

Gündem

Ankara’da, komşusunun 15 yaşındaki kızına poşet taşıtıp bodrumda cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi.

Politika

31 Mart seçimlerine sayılı günler kalırken Ankara'daki adaylar seçim kampanyalarını hızlandırdı. ABB Başkanı Yavaş'ın anket paylaşımı dikkat çekti.

Politika

HBS Araştırma’nın Şubat ayında gerçekleştirdiği ankete göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde sürpriz sonuçlar yer aldı.

Politika

Zafer Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Bartu Soral, sokak köpekleri konusunda ilginç açıklamalarda bulundu.

Politika

Milliyetçi Türkiye Partisi (MTP) Genel Başkanı Ahmet Yılmaz’ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olabileceği konuşuluyor.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara için yeni bir kampanya talep ettiği iddia ediliyor. İşte haberin detayları...

Politika

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş, AKP’nin Ankara adayı Turgut Altınok’u sert bir şekilde eleştirdi.