• DOLAR 32,38 %0.19
  • EURO 35,07 %-0.03
  • ALTIN 2.326,05 %0.24
  • BİST100 9.095 %0.17
  • BITCOIN 70.260 %-0.72
  • ETHERIUM 3.535 %-1.12
20°

Beşiktaş Haberleri

beşiktaş haberleri ve güncel beşiktaş gelişmeleri, beşiktaş ile ilgili tüm video, beşiktaş fotoğrafları ve beşiktaş haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), son oynanan maçlarda yaşanan çeşitli disiplinsizlikler nedeniyle bir dizi karar aldı

Gündem

6 Şubat depremi anısına İstanbul Beşiktaş’ta toplanan sendika ve meslek odaları, basın açıklaması yaptı.

Spor

 Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Gündem

Beşiktaş’tan yapılan resmi açıklamada, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde Hatay’a gidecekleri açıklandı.

Gündem

Beşiktaş Ortaköy'de gece saatlerinde ana isale hattı patladı. Bu gelişme üzerine Muallim Naci Caddesi, Beşiktaş istikametine geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Politika

AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İstanbul’daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Spor

Süper Lig’de ertelenen 16’ncı hafta maçında Çaykur Rizespor konuk ettiği Beşiktaş’a 4-0 mağlup oldu.

Spor

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, isminin Beşiktaş ile anılmasının ardından, "Tek odağımız Kocaelispor" açıklamasını yaptı.

Spor

Beşiktaş’ın Alanyaspor’a 3-1 mağlup olduğu maçın yankıları devam ediyor. Spor yazarları Beşiktaş’ın mağlubiyetini değerlendirdi.

Spor

Cumartesi günü oynanacak olan Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu.

Spor

 Beşiktaş'ta hafta sonunda gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda başkan seçilen Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.

Spor

Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta gerçekleşecek olağanüstü genel kurul öncesi başkan adayı Hasan Arat, Bursa'ya geldi. Burada taraftarlarla buluşan Arat, olağanüstü kongreyi...