• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
23°

DEM Parti Haberleri

DEM Parti haberleri ve güncel DEM Parti gelişmeleri, DEM Parti ile ilgili tüm video, DEM Parti fotoğrafları ve DEM Parti haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu arasında tartışma çıktı.

Politika

Hakkari Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın gözaltına alınması ve belediyeye kayyum atanması, siyasi arenada hareketlilik başladı.

Gündem

DEM Partili Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Sıddık görevden uzaklaştırılma sebebi olarak, üç ayrı başlıkta PKK üyeliği iddiasına yönelik suçlamalar...

Politika

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten DEM Parti'ye tepki çeken dayanışma ziyareti geldi.

Gündem

DEM Parti Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak, hakkında ‘terör örgütü propagandası’ iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa gelerek ifade verdi.

Politika

DEM Parti Van Milletvekili Sinan Çiftyürek, 1982 Anayasası'nın sıkıntılarını dile getirerek, yeni bir anayasa için AKP'ye destek verdi.

Politika

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinin Dem Partili Belediye Başkanı Mehmet Begit, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Politika

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Diyarbakır ve Mardin’deki bazı belediye meclislerinde yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

Politika

Hakkari’de, AKP’nin bazı sandıklarla ilgili itirazları ve DEM Parti 7 sandıkta tutanak hatalarını gerekçe göstererek yaptığı itirazlar reddedildi.

Gündem

DEM Parti Muş Belediye Başkanı Sırrı Söylemez'in tutuklandığına dair iddialar, bugün çeşitli sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu.

Gündem

SİİRT’te DEM Parti tarafından yapılan seçim kutlaması etkinliğinin ardından yasadışı slogan atıp, polise taş fırlatan gruptan 9 kişi, gözaltına alındı.

Politika

31 Mart seçimlerine sayılı günler kalırken AKP ve YRP arasında yeniden görüşme sağlandı. Nasıl bir yol izleneceği merak konusu oldu.