• DOLAR 32,27 %0.07
  • EURO 34,71 %0.07
  • ALTIN 2.397,52 %0.18
  • BİST100 10.254 %0.06
  • BITCOIN 61.334 %-1.56
  • ETHERIUM 2.977 %-0.77
16°

DEM Parti Haberleri

DEM Parti haberleri ve güncel DEM Parti gelişmeleri, DEM Parti ile ilgili tüm video, DEM Parti fotoğrafları ve DEM Parti haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

DEM Parti Van Milletvekili Sinan Çiftyürek, 1982 Anayasası'nın sıkıntılarını dile getirerek, yeni bir anayasa için AKP'ye destek verdi.

Politika

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinin Dem Partili Belediye Başkanı Mehmet Begit, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Politika

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Diyarbakır ve Mardin’deki bazı belediye meclislerinde yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

Politika

Hakkari’de, AKP’nin bazı sandıklarla ilgili itirazları ve DEM Parti 7 sandıkta tutanak hatalarını gerekçe göstererek yaptığı itirazlar reddedildi.

Gündem

DEM Parti Muş Belediye Başkanı Sırrı Söylemez'in tutuklandığına dair iddialar, bugün çeşitli sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu.

Gündem

SİİRT’te DEM Parti tarafından yapılan seçim kutlaması etkinliğinin ardından yasadışı slogan atıp, polise taş fırlatan gruptan 9 kişi, gözaltına alındı.

Politika

Cumhur İttifakı’nın oylarını azaltmayı hedefleyen CHP ve DEM Parti arasındaki iş birliğine karşı MHP seçmenlere uyarıda bulundu.

Politika

Yerel seçimlere sayılı günler kala DEM Parti'den CHP ile ilgili önemli açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar haberimizde...

Politika

Bir araştırma şirketine göre Kars'ta İYİ Parti ile DEM Parti arasındaki yarış gün geçtikçe kızışıyor.

Analiz

ABD, Türkiye’ye giydirmek istediği ve bugüne kadar epeyce mesafe kat ettiği siyasi elbise için de Erdoğan’a gereksinim duyuyor.

Politika

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, DEM Parti logosu taşıyan afişe isyan etti. İşte haberin detayları...

Politika

AKP Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, katıldığı televizyon programında söyledikleri tepki çekti. İşte haberin detayları...