• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.999 %3.18
  • ETHERIUM 3.020 %0.34
12°

Devlet bahçeli Haberleri

devlet bahçeli haberleri ve güncel devlet bahçeli gelişmeleri, devlet bahçeli ile ilgili tüm video, devlet bahçeli fotoğrafları ve devlet bahçeli haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya takipçilerine yönelik olarak Meral Akşener ve Devlet Bahçeli'yi kızdıracak anket yayınladı.

Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "‘Yerelde iktidar olduk’ diyenler hayal alemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir. Fazladan...

Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrıda bulundu.

Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Gündem

Bir sokak röportajında 45 yıllık MHP'li olan bir vatandaşın verdiği cevap MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kızdırdı.

Gündem

31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanırken yüzündeki morluklarla dikkat çeken MHP lideri Devlet Bahçeli'nin son hali dikkat çekti.

Gündem

Sabancı Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan bir hoca MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında açıklamalarda bulundu.

Politika

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye çok sert Erdoğan üzerinden tepki gösterdi.

Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin olağan kongresinde tek aday olarak başkanlık seçiminde yer alıyor. Bahçeli, konuşma yapmak üzere kürsüye...

Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin olağan kongresinde konuştu. Bahçeli’nin kürsüye kolu sargılı geldiği görüldü.

Genel

Szd TV'nin yayınladığı video sosyal medyada gündem oldu. Videodaki siyasetçileri öyle bir hale getirmişler ki izleyenleri gülme krizine soktu.

Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’a seçim çalışmasında destek verdi.