• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.999 %1.65
  • ETHERIUM 3.025 %-0.74
12°

Dilan polat Haberleri

dilan polat haberleri ve güncel dilan polat gelişmeleri, dilan polat ile ilgili tüm video, dilan polat fotoğrafları ve dilan polat haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili davada, Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında...

Gündem

Aralarında "kara para aklama", "vergi kaçırma" gibi 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın komşularıyla kavga edip...

Magazin

Dilan Polat'ın 'Yılbaşını ailesiyle birlikte geçirdi', 'Dilan Polat 11 gündür hastanede' şeklindeki haberler üzerine Adalet Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.

Magazin

Sosyal medya fenomeni Engin Polat ve kardeşi Sıla Doğu’yla beraber kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat hastaneye kaldırıldı.

Magazin

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin 30 lüks aracı , İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün envanterine girdi ve polis aracı olarak kullanılmaya...

Gündem

Dilan ve Engin Polat çiftine ait lüks araçlar, TMSF'nin otoparkına çekildi. Karar, Polat çiftinin şirketlerine atanan kayyımlar tarafından alındı.

Gündem

Dilan Polat'ın Özbekistan uyruklu bir çalışanının tutuklanan Dilan Polat'ın evine yerleştirdiği iddia edilen Özbekistanlı iki akrabası gözaltına alındı.

Gündem

Polat ailesine yönelik soruşturmada Engin Polat'ın akrabası ve muhasebecisi olan Gökay Bekar tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Gündem

Dilan Polat’ın eşini arayarak neden intihar etmek istiyorum dediği ortaya çıktı.

Gündem

Şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri gerekçesiyle, Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasına karar verildi.

Gündem

MASAK’ın Dilan-Engin Polat raporundaki detaylar ortaya çıktı.

Gündem

Dilan ve Engin Polat'ın hakkındaki soruşturmanın nasıl başladığı ortaya çıktı