• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.000 %-2.25
  • ETHERIUM 3.139 %-0.36
16°

Ekonomi Haberleri

ekonomi haberleri ve güncel ekonomi gelişmeleri, ekonomi ile ilgili tüm video, ekonomi fotoğrafları ve ekonomi haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Sokak röportajında konuşan kadının ekonomi sözleri tepkilere neden oldu. Kadının sözleri, "Trol teyzeden saç baş yolduracak hezeyanlar" şeklinde yorumlandı.

Ekonomi

Sözcü TV’de gerçekleşen canlı yayında, Sunucu Ebru Baki ile Ekonomist Devrim Akyıl arasında dolar kuru ve enflasyon üzerine bir tartışma...

Gündem

HaberTürk yazarı Nasuhi Güngör, bir televizyon programına konuk olduğu sırada ekonomiyle ilgili yok artık dedirten açıklamalarda bulundu.

Gündem

Bir sokak röportajında gurbetçiye sorulan soruya karşılık verdiği yanıt sosyal medyada dikkat çekti. Gurbetçinin konuşması izleyenleri şaşırtmadı.

Ekonomi

Ekonomi yazarı Erdal Sağlam, analiz yazısında ekonomide seçim sonrası sürecin şimdi başlayacağını vurguladı.

Ekonomi

Arçelik A.Ş'nin, globalleşme stratejisi doğrultusunda Türkiye dahil tüm coğrafyalardaki kurumsal markasını bundan sonra "Beko" olarak kullanacağı açıklandı.

Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kayseri’deki mitingde yaptığı konuşmada Erdoğan'a çok sert eleştiride bulundu.

Dünya

Dünyanın en büyük üçüncü ekonomisi Japonya resesyona girdi. Üçüncülüğü Almanya’ya kaptırdı.

Ekonomi

Transbos Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Nuri Mert Can da DEİK Rusya İş Konseyi Yürütme Kurulu'na asil üye...

Gündem

Bir köpeğin sahibinin elleriyle yedirdiği videoda, tabaktaki etin çokluğu Türkiye’de konuşuldu. İşte o video...

Ekonomi

Yıllardır Türkiye'nin turizmde dünyaya açılan kapısı olarak anılan Antalya, zamanla yabancıların iş kurup, yaşamayı tercih ettiği kentler arasında yer aldı.

Ekonomi

Maliye Bakanı Mehmet şimşek ,2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.