• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
23°

Enflasyon Haberleri

enflasyon haberleri ve güncel enflasyon gelişmeleri, enflasyon ile ilgili tüm video, enflasyon fotoğrafları ve enflasyon haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Bağımsız Türkiye Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, Türkiye'de yaşanan enflasyonun temel nedenini açıkladı.

Ekonomi

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin, maaş artışlarıyla ilgili TRT Haber'e değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomi

TÜİK’e göre enflasyon haziran ayında aylık bazda yüzde 1,64 olurken yıllık enflasyon ise yüzde 71,60 seviyesinde gerçekleşti.

Ekonomi

ENAG’a göre enflasyon haziran ayında aylık bazda yüzde 4,27 artarken yıllık enflasyon ise yüzde 113,08 şeklinde gerçekleşti.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, X hesabından yıl sonu enflasyon beklentisi hakkında açıklama yaptı.

Ekonomi

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) ocak ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı.

Ekonomi

Ankara'da simit fiyatlarındaki değişiklik yok artık dedirtti. AKP'nin enflasyona çözümü pes dedirtti.

Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarım ürünleri üretici fiyat endeksinin (Tarım-ÜFE) yıllık yüzde 52,66, aylık yüzde 6,34 arttığını açıkladı.

Ekonomi

Maliye Bakanı Mehmet şimşek ,2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.

Ekonomi

Ekonomi uzmanı Esfender Korkmaz, enflasyon değerlendirmesi yaptı.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yıl sonu enflasyon tahminini açıkladı.

Politika

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Ankara'da cinayete kurban giden Sinan Ateş'in ailesinin TBMM'de soru önergesi ya da araştırma önergesi verilmemesi...