• DOLAR 32,34 %0.19
  • EURO 35,12 %-0.20
  • ALTIN 2.238,17 %-0.24
  • BİST100 %
  • BITCOIN 64.381 %-5.47
  • ETHERIUM 3.276 %-8.72
11°

Fenerbahçe Haberleri

fenerbahçe haberleri ve güncel fenerbahçe gelişmeleri, fenerbahçe ile ilgili tüm video, fenerbahçe fotoğrafları ve fenerbahçe haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Spor

çişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası meydana gelen olaylarla ilgili ilk belirlemelere göre 12 kişi gözaltına...

Spor

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-2 yendiği olaylı maçta Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golden önce faul olup olmadığı çok konuşuldu.

Spor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor – Fenerbahçe maçından sonra yaşananlar hakkında 12 gözaltı gerçekleştirildiğini açıkladı.

Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde son 16 turu rövanş karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından çeyrek finale kalan takımlar belli oldu.

Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), son oynanan maçlarda yaşanan çeşitli disiplinsizlikler nedeniyle bir dizi karar aldı

Spor

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Spor

Süper Lig'in 27. haftasında yarın Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği akşam antrenmanıyla hazırlıklarını tamamladı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe ilk devresini 1-0 geride tamamladığı maçta deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup etti.

Spor

Süper Lig’in 25’inci haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. 

Spor

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde oynayacağı kadroyu yeniledi. Kadroda üç oyuncu değişikliği yapıldı.

Spor

Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımı, CEV Cup 4’lü Final ilk maçında deplasmanda Belçika temsilcisi Greenyard Maaseik takımını 22-25, 33-35 ve...

Spor

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Fenerbahçe ile transfer görüşmelerini gerçekleştirmek için İstanbul'a geldi.