• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
23°

Fetö Haberleri

fetö haberleri ve güncel fetö gelişmeleri, fetö ile ilgili tüm video, fetö fotoğrafları ve fetö haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

FETÖ ile bağlantılı öğretmenlerin, öğrencilere ev ve burs sağladığı, farklı eğitim kademelerindeki öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladığı ortaya çıktı.

Gündem

Gazeteci Hadi Özışık'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, son zamanlarda iftira ve haksızlığa uğrayan Acun Ilıcalı'dan bahsetti ve bir video...

Gündem

FETÖ/PDY'nin darbe girişimi sırasında İstanbul'da bir vatandaşı tabanca ile vurarak şehit eden ve bazı vatandaşları yaralayan Savaş Çiftçi, İzmir'in Seferihisar...

Gündem

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni olan Ebuseleme Gülen’i konuk eden Ruşen Çakır, sosyal medyada tepki topladı.

Gündem

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in uzun yıllar ikamet ettiği Pensilvanya'daki çiftliği sessizliğe büründü.

Gündem

İstanbul'da FETÖ'nün kadın yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 38 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 28 kişi tutuklandı.

Gündem

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2012 yılında yapılan vergi müfettiş yardımcılığı giriş sınavında usulsüzlük yapıldığının tespiti üzerine FETÖ/PDY üyesi olduğu değerlendirilen 19...

Politika

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in yeğeni Selman Gülen ve eşi Nur Gülen dahil olmak üzere 4 sanığa 6’şar yıl 3’er ay...

Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) uzun süren çalışmaları sonucu, ‘Garson’ kod adlı FETÖ’ye bağlı gizli bir sorumlu çözüldü, operasyonlar başladı.

Gündem

İletişim  Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, FETÖ'nün propaganda hesaplarından paylaşılan bazı görüntülerle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Gündem

16 yıl süren hukuk mücadelesi sonunda, Çağlayan Adliyesi'ndeki değerli hakim ve savcılar tüfeği müsadere etmeyip, Vedat Yenerer'e iade kararı verdiler.

Gündem

ÖSYM eski Başkanı Ali Demir, FETÖ’ye üye olmak ve görevini kötüye kullanmakla suçlanıyordu. İşte mahkeme kararı belli oldu.