• DOLAR 32,56 %0.04
  • EURO 35,06 %0.55
  • ALTIN 2.428,22 %0.21
  • BİST100 9.722 %0.00
  • BITCOIN 64.250 %-4.02
  • ETHERIUM 3.157 %-2.92
19°

Filistin Haberleri

filistin haberleri ve güncel filistin gelişmeleri, filistin ile ilgili tüm video, filistin fotoğrafları ve filistin haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Zafer Partisi Genel Başkan Başdanışmanı, Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Sedat Timur, Filistinlileri Türkiye’ye getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Gündem

Avcılar'da yaşanan olayda iki sığınmacı ülkenin vatandaşlardan biri diğerinin parasını çalarak kabusu yaşattı.

Dünya

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 32 bin 226 sivilin hayatını kaybettiğini, 74...

Dünya

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 31 bin 45 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Dünya

İsrail . Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrinin çeşitli bölgelerini hedef aldı. 100' den fazla kişi öldü. Yüzlerce kişi yaralandı.

Dünya

Gazze Şeridi'nde İsrail işgal ordusuna direnirken meşhur "Seni seviyorum" sözünü kullanan Filistinli genç Ahed Adnan Abu Sitta'nın şehadet haberi sosyal...

Politika

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı bütçesi üzerine yaptığı konuşmada, AK Parti’yi sert bir dille eleştirdi.

Gündem

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, partisinin eski İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu'nun, İsrail'in saldırılarıyla ilgili “ambargo” iddiasına cevap verdi.

Gündem

Erzurum'da aralarında kadın ve çocukların da olduğu binlerce kişi, Filistin'e destek yürüyüşüne katılıp, İsrail aleyhine sloganlar attı.

Dünya

Türkiye'de eğitim görmekte olan Filistinli öğrencilerine  2023-2024 yılı öğrenim ücretleri devlet tarafından karşılanması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırısının 37. gününde! İsrail güçleri bir doğum hastanesini bombalayarak iki doktoru öldürdü

Dünya

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 1 milyon Filistinlinin Türk vatandaşı olarak Türkiye'de yaşayacağı yönündeki iddianın uydurma olduğunu açıkladı.