• DOLAR 32,60 %0.35
  • EURO 34,82 %0.18
  • ALTIN 2.508,98 %0.99
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.750 %1.97
  • ETHERIUM 3.090 %0.98
12°

Fırtına Haberleri

fırtına haberleri ve güncel fırtına gelişmeleri, fırtına ile ilgili tüm video, fırtına fotoğrafları ve fırtına haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Ankara  Valiliği, bugün gece saatlerinden itibaren kentte etkili olması beklenen fırtına nedeniyle ağaç devrilmesi ve çatı uçması gibi olaylara karşı...

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi'nin batısı için fırtına uyarısında bulundu.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkenin kuzey ve doğu bölgelerinde yağışlı ve soğuk bir hava durumu beklediğini duyurdu.

Gündem

İstanbul’da rüzgârın cumartesi öğle saatlerinden itibaren kuvvetlenerek kısa süreli hamlelerle fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir.

Gündem

İstanbul'da akşam saatlerinde yağışlı havanında etkisiyle trafik durma noktasına geldi. Metrobüs duraklarında yoğunluk yaşanırken, fırtına nedeniyle vatandaşlar yürümekte zorlandı.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarının ardından, İstanbul'da etkili olan fırtına nedeniyle Kartal'da 1 tekne battı. 

Gündem

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki fırtınadan dolayı ikiye ayrılan ve karaya oturan ‘Pallada’ isimli kuru yük gemisi havadan görüntülendi.

Gündem

 Kars’ta gün boyu aralıksız devam eden kar yağışı kentte hayatı durma noktasına getirdi. Çok sayıda TIR yolda kaldı.

Gündem

Meteoroloji öncesinde uyarmıştı. Meteorolojinin uyarısı ile eşleşelim hava durumu sonrası, kuvvetli sağanak yağış etkili oldu.