• DOLAR 32,34 %0.17
  • EURO 35,19 %-0.01
  • ALTIN 2.241,46 %-0.09
  • BİST100 %
  • BITCOIN 64.300 %-6
  • ETHERIUM 3.360 %-7.01
11°

Israil Haberleri

israil haberleri ve güncel israil gelişmeleri, israil ile ilgili tüm video, israil fotoğrafları ve israil haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Dünya

Brezilya Devlet Başkanı Lula: Yüksek sesle ve net olarak şunu söylemek istiyorum: İsrail devlet başkanı kadın ve çocuklara soykırım yapıyor.

Gündem

İsmailağa Cemaati üyesi İsmail Hünerlice, Gazze'nin İsrail ile savaşı devam ederken Türkiye'nin İsrail'le ticaret yapmasını savundu.

Politika

AKP ve HÜDA PAR, İsrail'e ticaret yapan bir şirketin açılış törenine katılması tepki topladı. Açılışa birçok siyasetçide katıldığı görüldü.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail'in Uluslararası Adalet Divanı önünde soykırım suçlamasıyla yargılanan bir devlet olduğunu belirterek, "Gazze'deki Filistin halkına...

Politika

Ardan Zentürk kendi YouTube hesabından yayınladığı bir videoda İsrail Üniversitesi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

Türkiye’nin İsrail’den ithalatı gün geçtikçe artıyor. Savaş öncesi yapılan ithalat savaş sonrası arttığı tespit edildi.

Dünya

İsrail . Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrinin çeşitli bölgelerini hedef aldı. 100' den fazla kişi öldü. Yüzlerce kişi yaralandı.

Dünya

 İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun sivillerin Refah kentini terk etmesi talebi sonrası gündeme gelen olası ‘Refah saldırısı’, dünyadan tepki gördü. İngiltere...

Dünya

Filistin Kızılayı, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Cibaliye bölgesinde düzenlediği bombardıman sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 21 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Dünya

Güney Afrika, dönüm noktası niteliğindeki davanın başlamasıyla birlikte BM yüksek mahkemesine İsrail'in Gazze'de soykırım yaptığını söyledi. Mahkeme başladı.

Gündem

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan İsrail ile gemicikleriyle ticaret yaparken vatandaşlardan boykot çağrısında bulundu.

Dünya

Küba Devlet Başkanı Miguel Diaz Canel, İsrail'in Gazze'de devam eden saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada; "Küba, Filistin için sesini daima yükseltecek...