• DOLAR 32,52 %-0.09
  • EURO 34,97 %0.34
  • ALTIN 2.436,18 %0.54
  • BİST100 9.717 %-0.05
  • BITCOIN 65.400 %0.77
  • ETHERIUM 3.163 %-0.03
20°

Kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Ekonomi

Sözcü TV’de gerçekleşen canlı yayında, Sunucu Ebru Baki ile Ekonomist Devrim Akyıl arasında dolar kuru ve enflasyon üzerine bir tartışma...

Gündem

Bir sokak röportajında iki yaşlı adam kavga etti. Biri CHP'li diğeri AKP'li yaşlılar birbirlerine söylemedikleri hakaret kalmadı.

Genel

Bu bayramda vatandaşlar deniz kenarına akın etti. Ulaşım parasız olunca millet vapurlara binmek için birbirleriyle kavga etti.

Genel

İki sürücü arasında çıkan yol verme kavgasında şu mübarek günde öyle hakaretler havada yağdı ki duyanlar şaştı kaldı.

Politika

İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanlığı adaylığına davet edildiğini ama bunun etik olmadığını söyleyen Mansur Yavaş'a kavgada söylenmeyecek sözler söyledi.

Politika

İYİ Parti lideri Meral Akşener, esnaf turunda İYİ Partililer ve YRP'liler birbirine girerek arbede çıktı.

Politika

AKP Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapılan bir toplantıda AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ile kavga ettiği iddia edildi.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yeni bir kriz çıktı.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’nin terörü kınayan bildiriye imza atmamasını kınadı. İşte haberin detayları...

Politika

CHP’de belediye başkan adaylarının belirlenmesi için Parti Meclisi’nde (PM) toplantı yapıldı. Toplantının ana gündem maddesi “İstanbul kavgası” oldu.

Politika

İYİ Parti'de ‘Muharrem Erkek’ krizi büyürken CHP'den yeni bir atak gelerek Muharrem Erkek’i aday ilan etti.

Politika

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in, TBMM Genel Kurulu'nda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi emanetçi vekil tartışmalarına neden oldu.