• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
23°

Kurban bayramı Haberleri

kurban bayramı haberleri ve güncel kurban bayramı gelişmeleri, kurban bayramı ile ilgili tüm video, kurban bayramı fotoğrafları ve kurban bayramı haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Kültür Sanat

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Şehriman Mahallesi'nde, Kurban Bayramı'nda yepyeni bir deneyim yaşamak isteyenler için Alabaş Günleri kapılarını açıyor.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin 3'üncü günü, 17 Haziran 2024 Pazartesi günü 824 trafik kazasının meydana geldiğini bildirdi.

Politika

İki parti, Kurban Bayramı'nın ikinci günü olan 17 Haziran 2024 Pazartesi günü düzenlenecek bayram ziyaretleri kapsamında bir araya gelecek.

Gündem

Hatay’da depremde yakınlarını kaybedenler, Kurban Bayramı arifesinde deprem şehitliklerinde ve mezarlıklarda dua edip, gözyaşı döktü.

Ekonomi

Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı nedeniyle 6-14 Haziran döneminde gerçekleştirilen denetimlerde 457 bin 78 araç veya sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.

Gündem

Kurban Bayramı arifesinde, sabahın erken saatlerinde Çamlıca Gişeleri'nde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Gündem

İZMİR Valiliği, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla trafik yoğunluğunu kontrol altına almak için ağır taşıtlara kısıtlama getirilen güzergahlar hakkında bilgi verdi.

Gündem

Kurban bayramına sayılı günler kala, Türk Hava Yolları (THY) 18'i A jet olmak üzere toplam 90 ek sefer planladığını açıkladı.

Ekonomi

Resmen çiftçiye pusu kuruldu diyen besici, kurban yaklaşırken et fiyatlarının düşürülmesinin mallarını satamamalarına neden olduğunu ifade etti.

Gündem

2024 Kurban Bayramı'nda açık görüş yapabilecekleri tarihler ve ziyaretçi kriterleri, o dönemde ilgili cezaevi idaresinin duyurularına göre değişecektir.

Gündem

İstanbul'dan diğer şehirlere ortalama gidiş-dönüş otobüs bileti fiyatlarında yüksek artış yaşandı. İstanbullular bu duruma tepki gösterdi.

Gündem

Kurban Bayramı tatili için geri sayım başlarken, özel sektör ve kamu kurumu çalışanları bayram tatilinin kaç gün süreceğini merak ediyor....