• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 62.995 %-1.88
  • ETHERIUM 3.112 %-0.72
18°

Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Kendilerini banka çalışanı olarak tanıtıp, iletişime geçtikleri şahıslara çeşitli yönlendirmelerde bulunarak, toplam 4 Milyon 600 bin TL’lik haksız kazanç sağladıkları...

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı yapılan 'Mahzen-15' operasyonunda, 'Çetinler' suç örgütü üyesi 109 şüpheli yakalandı.

Gündem

Seçime sayılı günler kala AKP'li belediyeye yolsuzluk operasyonu düzenlendi. Gündeme bomba gibi düşen bu olayın MHP'nin oyunu olduğu iddia edildi.

Politika

31 Mart 2024 yerel seçimlerine kısa bir süre kala, CHP ve İYİ Parti arasında bir “liste” krizi meydana geldi. İşte...

Gündem

İzmir ve Gaziantep'te 8 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilen operasyonun 2'nci ayağında 6 şüpheli daha yakalanarak gözaltına alındı.

Gündem

İçişleri Bakanı Yerlikaya: İzmir, Hatay, Kilis, Gaziantep, Ağrı, Kars ve Van'da gerçekleştirilen 'Kalkan-11' operasyonlarında 123 göçmen kaçakçısı yakalandı.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir adayını belirlerken özel bir operasyonla İBB Başkanı Tunç Soyer’i listeye almadı. CHP'de kriz çıktı.

Gündem

20 ilde çevrim içi çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen 'Sibergöz-16' operasyonunda 35 şüpheli yakalandı.

Gündem

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada : 16 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Sibergöz-14' operasyonlarında 120 şüpheli yakalandı.

Gündem

Ali Yerlikaya, aziz Milletimizin bilmesini isterim ki: Son Terörist Etkisiz Hale Getirilinceye Kadar Mücadelemize Sizlerin Duası ve Desteğiyle Kararlılıkla Devam...

Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ortak operasyonunda, Türkiye'de sinagog ve kiliseler ile Irak Büyükelçiliği'ne yönelik eylem hazırlığında olduğu...

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden Emniyet’te gerçekleşen büyük operasyonu duyurdu.