• DOLAR 34,24 %0.05
  • EURO 37,04 %0.03
  • STERLIN 44,38 %0.03
  • ALTIN 3.016,16 %0.80
  • BİST100 8.875 %2.55
  • BITCOIN 67.347 %-0.37
  • ETHERIUM 2.629 %-1.83
18°

Silahlı saldırı Haberleri

silahlı saldırı haberleri ve güncel silahlı saldırı gelişmeleri, silahlı saldırı ile ilgili tüm video, silahlı saldırı fotoğrafları ve silahlı saldırı haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. işte haberin detayları...

Gündem

Sultanbeyli'de işten çıkarılan bir işçi, iş yeri sahibiyle tazminat konusunda anlaşmazlık yaşayınca dehşet saçtı. Saldırı anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Gündem

Şanlıurfa'da, dönercilik yapan İsmail Acma, sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı sırada silahlı saldırıya uğrayarak yaralandı.

Gündem

"Sözbir Otelleri Sahibi Serdar Sözbir: Kardeşlerim Sahte Kontratla Otelimi Kiraya Verdi, Çözmeye Çalışırken Kiralık Katiller Tarafından Saldırıya Uğradım"

Magazin

Adana'nın Seyhan ilçesinde, eski dizi oyuncusu Tümer Adakaner (46), çorbacıda otururken silahlı bir saldırıya uğradı.

Gündem

Manisa'nın Soma ilçesinde, iş yerinin önünde husumetlisi tarafından silahlı saldırıya uğrayan çiçekçi İsmail Yalçın, hayatını kaybetti.

Gündem

Bakırköy'de motosikletli 2 şüpheli, eğlence dünyasının önünde bekleyenlere ateş etti. Saldırıda 1'i yabancı uyruklu olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Gündem

AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay, seçim çalışması yaptığı sırada silahlı bir saldırıya uğradı ve bir kişi yaralandı.

Dünya

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Koordinatörü Kirby, saldırıya ilişkin açıklamasında, “Bu grupları destekliyorlar, onlara kaynak sağlıyorlar, silah veriyorlar, eğitiyorlar. 

Gündem

 Esenyurt'ta bir gecede3 kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendi. Bir kişinin yaralandığı saldırı anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Dünya

Kore Demokrat Partisi lideri Lee Jae-myeong, bu sabah Busan'daki bir programa katılırken silahlı bir kişinin saldırısına uğradı.

Dünya

Çek polisi, Prag'ın merkezindeki Sanat Fakültesi üniversite binasında düzenlenen silahlı saldırıda en az 14 kişinin öldüğünü çok sayıda kişinin de...