• DOLAR 32,54 %0.07
  • EURO 34,87 %0.57
  • ALTIN 2.431,74 %-0.05
  • BİST100 9.645 %-0.50
  • BITCOIN 66.597 %0.08
  • ETHERIUM 3.201 %0
18°

Tartışma Haberleri

tartışma haberleri ve güncel tartışma gelişmeleri, tartışma ile ilgili tüm video, tartışma fotoğrafları ve tartışma haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti’nin 27 Nisan’da yapılacak olağanüstü kongresi öncesinde, partide liderlik için ‘ağabey formülü’ tartışılıyor.

Politika

İYİ Parti'de 27 Nisan’da gerçekleşmesi planlanan olağanüstü kurultay etrafında tartışmalar büyüyor. İşte detaylar...

Politika

Cumhur İttifakı içinde yer alan AKP ve MHP’nin farklı adaylar göstermesi, Dilber temalı bir video klibi konu alan tartışmaları alevlendirdi.

Politika

MHP'de bir milletvekilin Sırp vatandaşı olduğu partide tartışmaya neden oldu. Bu milletvekilinin avukatından açıklama geldi.

Politika

Seçim kampanyası sırasında bir araya gelen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Raşit Emin Süer ve CHP'li Belediye Başkan Adayı Ahmet...

Politika

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş, AKP’nin Ankara adayı Turgut Altınok’u sert bir şekilde eleştirdi.

Gündem

TBMM Genel Kurulu’nda terörle mücadele konusunda AKP ve CHP arasında sert tartışmalar yaşandı. İşte haberin detayları...

Gündem

Diyarbakır'da Şeyh Said'in adının bir bulvara verilmesiyle başlayan ve giderek alevlenen tartışmaları detaylı bir şekilde ortaya çıkmaya devam ediyor.

Politika

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ve İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan'n tartışmaları yeni bir boyut kazandı. Ortaya Whatsapp mesajları saçıldı.