• DOLAR 32,37 %0.16
  • EURO 34,98 %-0.27
  • ALTIN 2.325,55 %0.22
  • BİST100 9.142 %0.69
  • BITCOIN 70.000 %-0.63
  • ETHERIUM 3.546 %-1.03
13°

Yanıt Haberleri

yanıt haberleri ve güncel yanıt gelişmeleri, yanıt ile ilgili tüm video, yanıt fotoğrafları ve yanıt haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

İsmailağa cemaati, Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’nün tarikattan çıkarıldığını duyurmasıyla Cübbeli Ahmet montajlı videoya yanıtı gecikmedi.

Politika

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili olan Kürşat Zorlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in emekli çağrısına yanıt verdi.

Politika

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala Yeniden Refah ile AKP arasında sular durulmuyor. AKP'nin YRP için yeni bir iddia...

Politika

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Youtuber Burak Güngör’ün yayınına konuk olarak katıldı. Özdağ'a Sinan Oğan sorusu gündem oldu.

Politika

Hüseyin Baş, babası Haydar Baş’ın, Türkiye’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e karşı konuşan Fesli Kadir’e verdiği cevabı olay oldu.

Politika

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Fatih Portakal’ın ‘Burcu Köksal’ hakkındaki iddialarına sert bir dille yanıt verdi.

Politika

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Türkiye İttifakı” önerisine DEM Parti’yi işaret ederek tepki gösterdi.

Politika

Daha önce CHP hakkındaki 'CHP gelirse sosyal yardımlar kesilir' yalanına Özgür Özel'den cevap gecikmedi.

Politika

İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in jest bekleme sözüne yanıt vererek tepkisini gösterdi.

Politika

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum'a ortak canlı yayına çıkma teklifine yanıt gecikmedi.

Politika

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimlerin hazırlığına son hız devam ederken bir esnafın sorusu dikkat çekti.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “2019’da tesadüfen seçildi” şeklindeki konuşmasına İmamoğlu'ndan cevap gecikmedi.