• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.900 %-0.78
  • ETHERIUM 3.046 %-1.43
12°

Zafer partisi Haberleri

zafer partisi haberleri ve güncel zafer partisi gelişmeleri, zafer partisi ile ilgili tüm video, zafer partisi fotoğrafları ve zafer partisi haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Fenerbahçeli eski futbolcu Ümit Özat, Zafer Partisi’ne katıldı.

Politika

"Fatih Altaylı, Ümit Özdağ'ın bundan sonraki seçimlerde Zafer Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı olacağı söylentilerinin doğruluğunu sordu."

Politika

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı televizyon programında tüp kuyruğu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Politika

Zafer Partisi Altınordu Belediye başkan adayı Yener Turan ve ekibi, Altınordu halkına yönelik önemli vaatlerde bulunarak, 1 Nisan'da gerçekleşecek seçimde...

Politika

Zafer Partisi, eski ilçe başkanlarından Nursel Çelikok'u belediye başkan adayı olarak göstererek şaşırtıcı bir karar aldı.

Politika

Zafer Partisi Kadıköy Belediye Başkan adayı Profesör Tuğrul Kihtir, dikkat çeken Kadıköy açıklaması yaptı.

Politika

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, dikkat çeken sığınmacılar ve kaçakçılar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Politika

Zafer Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı; konuyla ilgili geliştirdikleri modeli; “Büyük bir kentsel dönüşüm seferberliği başlatılacak.

Medya

Bugün yayınlanacak olan İdealistler Dünyası'na Zafer Partisi İstanbul adayı ve Tuzla adayı konuk olacak.

Gündem

Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde 'erkek sağlıkçı personelin sadece erkek hastalara, kadın sağlık personelin sadece kadın hastalara bakmasına “Zafer” Çıkışı!

Politika

Zafer Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Bartu Soral, sokak köpekleri konusunda ilginç açıklamalarda bulundu.

Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Erzincan'da yaşanan çevre işçi katliamıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.