Habertürk yazarı Bülent Aydemir, vatandaşa müjde gibi bir haber verdi. Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğalgazda indirime hazırlandığını yazdı.

Aydemir, bugünkü “Doğalgaza indirim geliyor” başlıklı yazısında Erdoğan'ın Ocak ya da Şubat ayında yapmayı planladığı doğalgaz indirimine ilişkin detayları paylaştı.

Aydemir, köşesindeki konuya ilişkin satırlarda, "Sıkı durun; Ocak ya da Şubat ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan doğalgazda indirim açıklayacak. Bu kadar zamdan sonra açıklanacak indirim oranı vatandaşı ne kadar etkiler veya ne kadar ikna eder bilemem ancak Aralık ayında doğalgaza zam yapmayan hükümet, fiyatlar böyle gider ve Rusya’dan talep ettiği indirim gelirse, hem sanayide, hem ticarethanelerde ve en önemlisi konutlarda kullanılan doğalgaz fiyatında indirime gidecek.” ifadelerine yer verdi.

Doğalgaza gelen zamlar nedeniyle vatandaşın yaşadığı sıkıntıları rakamlarla örneklendirerek dile getiren Aydemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı indirimin konutlar kadar, sanayicileri ve üreticileri de sevindireceğini iddia etti.

Editör: Yadigar Hanım