Gazeteci Erk Acarer, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın babasının Mehmet Ağar’ın teyzesinin oğlu olduğunu açıkladı. Acarer, “Kod Elazığ. Erol Erkan, Mehmet Ağar’ın teyzesinin oğlu.” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erk Acarer, Hafize Gaye Erkan’ın Kadıköy’de ailesi ait Gaye isimli bir apartman olduğunu yazdı. Ardından Acarer, “Dönelim baba Erol Erkan’a kendisi çok tanıdık bir kişinin yakın akrabası. Belki de önüne gelene ayar verip, merkez bankasında adam tokatlama iddialarına da buradan bakmalı. Belki de aileden geliyor. Kod Elazığ. Erol Erkan, Mehmet Ağar’ın teyzesinin oğlu. Acaba kredilerde aile üyelerine Merkez Bankası ayrıcalığı olur mu?” dedi.

Erk Acarer’in açıklamalarının tamamı şöyle:

“Kadıköy’ün en müstesna semtlerinden birinde bulunan Gaye Apartmanına bakıyorsunuz. Evet bu apartman İstanbul’da ve Hafize Gaye Erkan’ın ailesine ait. Ama nasıl olsa devletin malı deniz. Başka bir evin kirasını devlete ödetmekte sıkıntı yok!

Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanım Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanım

——

Dönelim baba Erol Erkan’a kendisi çok tanıdık bir kişinin yakın akrabası. Belki de önüne gelene ayar verip, merkez bankasında adam tokatlama iddialarına da buradan bakmalı. Belki de aileden geliyor. Kod Elazığ. Erol Erkan, Mehmet Ağar’ın teyzesinin oğlu. Acaba kredilerde aile üyelerine Merkez Bankası ayrıcalığı olur mu?”

erk acarer tweet

Editör: Habererk Haber Merkezi