Not:Bu yazı kime yazılırsa yazılsın doğru değildir...

Önemli bir adam olduğundan atmadım bu başlığı,bir musibet bin nasihatten iyidir diye attım bu başlığı…

Ülkemizde ve inancımızda bir geleneği yıkan adamdır “Ölülerin arkasından konuşulmaz” düsturunu Ölülerin arkasından bal gibi konuşulur diyen adamdı ve açık seçik sinkaf la yazı yazar,ölenlerin arkasından verir veriştirirdi!

Erzurumlu İbrahim hakkı hoca dermiş ki bu dünyada yaptıklarını yaşamadan gitmek yok,öbür taraf hariç.Gerçi Erzurumlu İbrahim Hakkı hocanın adına konuşulanları da saçma bulurum ama bu lafı tam yeri diye koydum.

Hasan Karakaya için benim bir şey yazmama gerek yok,sosyal paylaşımda yeterince yazılıyor bir çoğuna, olumsuz olanlarına bende katılıyorum.Demek ki adaletli olmak lazım.Sonuç ta hep öleceğiz.Adam kötü şeyler yaparak dünyasında nefsine hizmet etti,şimdi en azından AKP tarafta kutsanıyor!Burası Türkiye her şey olur! Adnan Oktar dan hoca,Cübbeli den alim,Fadıl dan iş adamı,Hasan Karakaya dan yazar evet yeni Türkiye böyle!işinize gelirse?

Önüne gelene kendi gibi düşünmeyene en alçakça saldırı yapanların sonu hep böyle olacaktır!Bir şeye karşı çıkmak,eleştirmek başka şey sövmek,aşağılamak,orantısız güç kullanmak ve iftirayı sermaye yapmak çok başka bir şey!

Buradan Ortadoğu gazetesine ve yazarlarına Hasan Karakaya yı örnek almayın ülkücülerin Ak-iti olmayın derim!

Bizde bize düşen payı alarak daha dikkatli olalım diyorum.Ülkücü ye vuran,ülkücüye küfreden kimse değerli olmamalıdır!İstisna,torpil yapmamalıyız