Gaziantep'te, yüksek ateş şikayetiyle hastaneye getirilen çocuğa damar yolunun geç açıldığı gerekçesiyle yakınlarının saldırdığı acilde görevli 36 yaşındaki doktor Esadullah Beğoğlu kafasına demirle vurulması sonucu ağır yaralandı.Görevi başında olan 36 yaşındaki gece müdürü Ahmet Sefa Sağlık ile  43 yaşındaki güvenlik görevlisi Gökhan Hacı Yunus da yaralandı.

İddiaya göre,gece saatlerinde kentteki özel bir hastanenin acil servisine yüksek ateş şikayeti ile getirilen bir çocuğa damar yolu açılmak istendi. Çocuğun damar yolunun geç açılması gerekçesiyle yakınları acilde görevli doktor Esadullah Beğoğlu'na hakaretler ederek saldırdı.
Demir sopa ile başına vurulan Esadullah Beğoğlu, ağır yaralanarak, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan doktorun  başında 15 dikiş olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

SALDIRI ANI KAMERADA

Öte yandan saldırı anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde; hasta yakınlarının kalabalık bir grup ile hastane bahçesinde doktora saldırdığı anlar yer aldı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Habererk Com