Ben Türk milliyetçilerinin din istismarına karşıyım cemaat ve tarikatların kendi alanları dışına çıkmasına şiddetle karşıyım.

Ancak referandum sürecinde biz hayır diyen Muhafazakarlar bir tuzağın içine çekiliyoruz; muhafazakâr seçmenden uzaklaştırılmak!

Biz kimseye Mustafa Kemal sevgisini ispatlamak zorunda değiliz!

İkide bir Mustafa Kemal'in askerleriyiz sloganlarıyla toplantı açmak, televizyonda program yapmak bu tür konuşmaları çoğaltmak muhafazakar seçmenden uzaklaşmak anlamına da gelir!

Hala anlamadınız mı?

Erdoğan'ı ayakta tutan şey besmeleyle başlayıp ayetle konuşma kapatıyor!

Ankara'da yapılan "Türk Milliyetçileri Hayır Diyor" toplantısı muhteşem oldu güzel oldu birlik beraberlik güzeldir ancak nerede geçmişte muhafazakar kesimle kavgalı tip var hepsiyle bir araya gelip fazla resim vermek sizi muhafazakar dindar milliyetçi seçmen kitlesinden uzaklaştırır, dost acı söyler uyarması bizden!

Beğenmediğiniz Bahçeli bile bittiğini partiyi batırdığını görünce Evetçiliğine gerekçe olarak dindar milliyetçi olup Tayyip Erdoğan'a oy vermeyecek seçmene bir mesaj vermek için kimi tercih etseydik ironisini yaptı!

Bana sorarsanız Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye meydanlarda konuşan bağıran bütün herkes çok değerli vatanseverlerdir benim bunda hiçbir kuşkum yoktur, ancak Türk seçmeninin algısını göz ardı edemeyiz, ederseniz sizde yandan çarkla Tayyip Erdoğan'a destek vermiş olursunuz!

***

Türk milletinin değerlerini hoyratça hovardaca harcasınlar diye bunların eline bırakmak bir anlamda gaflet ve delalettir!

Tekrar ediyorum sayın Meral Akşener, dindar milliyetçi muhafazakar demokratlar tarafından çok sevilir, çok güvenilir bir isimdir!

Şimdi bu isme böyle marjinal toplantılarda ucuz harcamayalım diyorum beni lütfen yanlış anlamayın!

İktidarın medya üzerindeki jakobenist baskısı, medyayı ele geçirmesi sonucu Ülkemizde düşünen sorgulayan aydın gazeteci ve siyasetçilere hiçbir alan kalmamıştır!

Bu manada Halk TV'ye çıkanları eleştirmek vicdanlı ve adaletli olmaz!

Dolayısıyla Halk TV'ye çıkmayı kesinlikle doğru buluyorum seyretmeyi ve seyrettirmeyi destekliyorum.

Ancak CHP'den salon almak dahil diğer imkanlardan faydalanmayı muhafazakar dindar seçmenden uzak düşmemek için doğru bulmuyorum!

Süreci biz mağduriyetimizi ortaya koyarak, gerekirse kahve ve sokaklarda sürdürmek mecburiyetindeyiz!

Emin olun hayır çıkacak hayır bizim çalışmamızdan çok milletin uyanışından olduğunu görmemiz lazım dolayısı ile küçük kirli ittifaka, ittifaklara ihtiyaç yoktur!

Bizi CHP çizgisine gitmekle suçlayanlarla aynı düşünmüyorum, aksine CHP'nin Türk Milliyetçilerinin bulunduğu noktaya geldiğini görebiliyorum ancak bizlerin ne olduğunu bilmesi toplum nezdinde oluşabilecek yanlış algıların önüne geçemeyecektir.

***

 Ankara toplantısında en büyük kıskançlık ve tuzak sadece Meral Akşener konuşmasın diye yapılmıştır.

Sayın Halaçoğlu'nu konuşturdular.

Salonun %90'ına tekabül eden sayın Meral Akşenerin sevenleri de alkışlanacak bir fedakarlık göstermiştir diyebilirsiniz ama kimse milletin iradesini milletin sevgisini bir başkasının hatırına kurban edemez.

 Ben sayın Meral Akşener'i bu noktada eleştiriyorum!

Orada ısrarla çıkıp konuşmalıydı, çünkü Türk Milleti bütün dikkatleri ile onu takip ediyor !

Neyse ki bu toplantı bir seferliktir İnşallah...