Düşünmeyen beyinlerin, yine mi MHP diyorsun dediğini duyar gibiyim. Evet yine MHP diyorum sizler düşünüp görüp hissedene kadar MHP diyeceğim. Yerel seçimler geçti MHP’nin hedefi neydi bilen var mı? Daha önceki seçimlerdeki hedef neydi bilen var mı? Başbakan çok doğru konuşuyor. Böyle muhalefet varken biz daha çok iktidarda kalırız diyor?
      Bir önceki yazımda da yazdım başbakan bir sakız veriyor; ikinci sakızı verene kadar CHP ve MHP onu çiğniyor. Şimdide Anayasa Mahkemesi Başkanı sakızını verdi. Onu çiğniyorlar. Allahtan Sayın Bahçeli biraz uyandı da toparlamaya çalıştı. Yoksa CHP’nin peşinden Özcan Yeniçeri tam gaz gidiyordu. Yaşa varol Haşim Kılıç diye?
     Adalet herkese lazım. Haşim Kılıç Başbakanın her konuşmasında yerden yere vurduğu cemaat kontenjanından hak etmediği halde hukukçu olmayan ilk Anayasa Mahkemesi başkanıdır. Balyoz, Ergenekon davaları görülürken, kendisi Anayasa Mahkemesi Başkanı yapılırken hiç sesi çıkmıyordu da şimdi ne oldu da ahkâm kesildi. AKP kurmayları çok haklı Haşim Kılıç boş konuşuyor. Öküz öldü ortaklık bitti.
    Sayın Devlet Bahçeli ve MHP’nin hedefi belli, arkadaşlar hala görmüyor musunuz AKP’nin değirmenine su taşımak. Hala kafanızı neden kuma gömmekte ısrarcısınız? Batan geminin kamarasında olsanız neye yarar gemi batıyor. Ülke elden gitti. Siz il ve ilçe başkanı olma planı yapıp; %17 oyla belediye başkanı, vekil olma hayali kurun.
    Şu şablonda MHP lideri bırakın ülkeyi, dünyayı titretmeli. Ülkenin her noktasını, İl ve ilçeleri, köy köy  doğudan batıya, kuzeyden güneye gezmeli. İlk seçimlerde MHP’yi birinci parti yapamazsam bırakın istifa etmeyi kafama sıkarım demeli. Bunu yapsın bizde gidip elini prosedür gereği değil, saygıdan şükranla öpelim. Özür dileyelim. Bizim hiç kimseyle problemimiz yok. Bizim problemimiz başarısızlıkla, bizim problemimiz Türkiye’nin Türk devleti olmaktan çıkarılmasıyla. Bizim problemimiz son Türk devletinin yok edilmeye çalışılmasıyla. Bizim problemimiz Ülkücülerin itibarsızlaştırılmasıyla. Bizim problemimiz MHP’nin iktidar olamamasıyla. Ya sizin probleminiz ne? 
    Sayın Başbakan ölen Ermenilere taziyelerini iletti. Peki Ermenistan öldürülen Büyük Elçiler için özür veya taziye diledi mi? Ermeni Çeteleri tarafından katledilen Türkler için taziye diledi mi?
      Diyarbakır’da Türkçe tabelalar kaldırıldı, karakol inşaatlarına PKK saldırdı, Askerlerimiz kaçırıldı. Sayın Başbakan ne yaptı? MHP ne yaptı? Doğuda korucular ne halde bileniniz var mı?   
       Kore’de gemi battı ülkenin başbakanı kurtarma faaliyetlerinde başarılı olamadım diye istifa etti. Bizim ülkemiz batıyor bizler hala ne dertteyiz? Bizim başbakan ise ne derdinde? En acı olan ise bu şartlarda dahi halk CHP ve MHP’ye güvenemiyor? Bundan daha utanç verici tablo ne olabilir?
Köyün birinde iyi bir köpek varmış, köylü rahatmış, tavuk kümeslerine tilki felan yaklaşamıyormuş. Bu güçlü köpek ölmüş. Köylüler diğer köpekleri köydeki kümeslere bekçi yapmış. Ama tilkiler hergün birkaç tavuk götürüyor engel olamıyorlar. Bir gün biri demiş ki, tilkiyi kümese bekçi yapalım. Zaten tavukları koruyacak köpek yok hiç değilse günde kaç tavuk gittiğini biliriz. Bunu tilkiye söylemişler tilki başlamış gülmeye demişler ne oldu? Kabul ediyor musun? Tilki demiş ki duyduklarıma inanamıyorum ki? Halk şu an bu durumda güvenecek lider bulamıyor. 
       Sayın Devlet Bahçeli MHP üyeleri arasında bir anket yaptırsın. MHP üyelerinin  %20’si Sayın Devlet Bahçeliyi başarılı buluyor mu? Bu kadro ile iktidar olunabileceğini düşünüyor mu? Eğer %20 Sayın Devlet Bahçeliyi başarılı buluyor ve bu kadro ile iktidar olunabileceğini düşünüyor ise ben herkesten özür dileyeceğim.
      Mevcut şablonda Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçilecek.  Genel Seçimlerde ise MHP ve bu kadronun alacağı oy oranı belli %17 civarında bir oy alınacak, dar bölge seçim sistemi ile 35 civarında milletvekili çıkarılacak, AKP yine tek başına iktidar olacak. Cumhurbaşkanı seçilecek olan Recep Tayyip Erdoğan ise 23 Nisan Başbakanı gibi bir başbakan atayıp ülkeyi fiili yarı başkanlık sistemi le yönetecek. Güçlendirilmiş yerel yönetimler yasası ile fiili özerklikte olacak. Biz ise hala başkanlık sistemi olsun mu olmasınmıyı , özerlik varmı yokmuyu konuşuyor olacağız. 
Bu oyunları bozacak tek unsur; Türkiye bir Türk devletidir. Resmi Dili Türkçedir. Milli andı ve sembolü vardır. Bu ülkenin gerçekleri vardır. Türkiye’de yaşayıp, Türkiye’nin bekası için çalışan herkes aynı haklardan yararlanır diyen, ilk seçimlerde MHP’yi birinci parti yapacağım, yapamazsam bırakın istifa etmeyi bu vebalı taşıyamam kafama sıkarım deyip karış karış ülkeyi gezen MHP lideri ve Ülkücüler olacaktır. 
                                    Oğuz Hocaoğlu