Tutturmuşlar bir “Ermeni Soykırımı” yalanı.

Bu yalan kimseye bir şey getirmedi, getirmeyecek de. Birileri Ermenileri kullanmakta, Türk’e ve Türklüğe tuzak kurmakta, kendince ayar vermekte.

Yel kayadan ne alır ki?

ABD eski başkanlarından R. Regan’ın danışmanı Bruce Feın, bir araştırma yapıyor. Araştırma sonucu çok çarpıcı. Meşhur tehcir olayında: “Ermenilerin 2 milyon Müslüman Osmanlı’yı katlettiğini” ortaya çıkardı.

Yıllardır, gelin beraber arşivleri açalım. Gerçekleri nedir, ne değildir görülsün tezimize dünya da, Ermeniler de sağır.

Neden çünkü işlerine gelmiyor.

Ermeniler kendi arşivlerini açmıyorlar, gerçeğin gün yüzüne çıkmasını istemiyorlar.

B. Feın’de aynı gerçeği söylüyor:” Ermeniler gerçeğin ortaya çıkmasını istemiyorlar.” Diyor.

R. Regan’ın danışmanlığını yapan B. Feın, sözde Ermeni Soykırım İddialarını değerlendirdi; iddiaların son derece asılsız, temelsiz ve dayanaksız değerlendirmesinde bulundu.

Regan’ın başkanlık döneminde (1981) b konunun Beyaz Saray tarafından araştırıldığını ve iddiaların asılsız olduğunun belgelendiğini söyledi.

Feın: “ Osmanlı Türk İmparatorluğu’nun azınlıklara karşı MÜTHİŞ sayılabilecek bir özen gösterdiğini unutmamak gerekir. Azınlıklar kendi dini özgürlüklerini ve hayatlarını son derce rahat bir şekilde sürdürdü.

Ermeni terör çeteleri;

“I. Dünya Savaşı sırasında Fransa ve Rusya ile birlikte Osmanlıları Soykırım uygulayarak öldürdü. Bu rakamın 2 milyon civarında olduğu bir gerçektir.

Ermeni kayıplarının ise 500 bin civarında olduğu araştırmalarla kanıtlandı.” Tespitini yaparak:

Burada asıl önemli konu: Ermenilerin ihanetidir!..

Osmanlı sadece kendini savundu.” Dedikten sonra asıl konuya gelerek: “Özellikle ABD’de yaşayan Ermeniler: soykırım yalanı ile büyük getiri sağlıyor. ABD yönetimi de büyük paralar döndüğü için; Ermenileri karşısına almak istemiyor. Ermeniler ısrarla kendi Arşivlerini açmıyor

Çünkü yıllardır soykırım yalanı ile dönen getirimi kaybetmek istemiyorlar. Arşivler açıldığı anda gerçek ortaya çıkacak.

Nereden nereye? Kimler nelerden nemalanıyor anladınız mı?

Geçtiğimiz aylarda dünyanın dört bir yanında “Sözde Ermeni Soykırımı” ile ilgili onlarca panel-konferans düzenlenmiş.

Bu panel ve konferansların ana sponsorları kim?

HSBC ve British Airways.

Bizim ülkemizde bizlerin sırtından kazandıkları para ile bize hainlik yapıyorlar.

İlişkileri bir gözden geçirmenin zamanı gelmedi mi?

Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi kötü bir özelliği vardır.

Esen kalınız.