Seyhan Soylu, Bahar Candan, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Ebru Polat’ı Flash TV’de bir araya getiren ‘Al Sana Haber’ isimli programda kavga çıktı.

Canlı yayınlanan programda önce Tuğba Ekinci ve Nihat Doğan arasında gerilim yaşandı.

İkili arasında Türkiye Cumhuriyeti ve bayrak tartışması çıkınca Seyhan Soylu olaya dahil oldu.

Soylu, Tuğba Ekinci’yi sakinleştirmek istersen bir anda gerilim arttı ve Ekinci programı terk etti.

NİHAT DOĞAN, ECE RONAY’I SAVUNDU

Programın konuğu olan TikTok fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay'a, Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı 'taciz mesajı' skandalının ardından 'PKK'lı olduğu'na yönelik suçlamalar yapılmasını ele alan ve çok sinirlenen Nihat Doğan, "Kendi Kürt kimliği üzerinden kızı (Ece Ronay) istihza edenler, kıza itibar suikasti yapanlar, sırf Kürt diye kızı bi r terör örgütü üzerinden linç etmeye çalışanların karşısındayım bak bu da böyle biline. Yeter artık bu tahammülsüzlüğünüz. Haddinizi bileceksiniz. 20 yaşında bir kızı sırf Kürt diye itibar cellatlığı yapanın elini kırarım" deyince Tuğa Ekinci hariç herkes alkışladı.

“BİZ DE TÜRK’ÜZ ANNECİĞİM HAYIRDIR”

Nihat Doğan sözlerine "Ben Kürt'üm, ırkımla da gurur duyuyorum. Değil bir defa, bin defa da dünyaya gelsem yine Kürt Fatma'nın ve Muşlu Kürt Fadıl'ın oğlu olarak doğmak isterdim. Kısa Kürtçe bir şey (şarkı) okumak istiyorum" deyince, bu sözleri duyan Tuğba Ekinci Nihat Doğan'a karşı çıkarak, "Biz de Türk'üz anneciğim, bir dakika, hayırdır" diye seslendi ve Türk Bayrağı açtı.

“HER KÜRDÜN ÖNÜNDE BU BAYRAĞI AÇMAYIN”

Seyhan Soylu da araya girerek Tuğba Ekinci'ye 'Yanlış yapıyorsun' dedi ancak Nihat Doğan da "Her Kürt'ün önünde de bu bayrağı açmayın" deyince tansiyon yükseldi.

Editör: TE Bilişim