90 ve 2000’li yıların efsane isimlerinden biri olan Hilal Cebeci’nin son halini görenler çok şaşırdı ve şarkıcıyı tanıyamadılar. Sosyal medya hesabından meme kanseri olduğunu duyuran Hilal Cebeci şu açıklamaları yaptı; "Sağ göğsümde kanserli hücre tespit edildi. Korkmayın ben çok iyiyim, sürekli paylaşım istiyorsun ama biraz yoğunum, çok başında yakaladık, ameliyat olacağım, geçip gidecek, üzülmeyin. Lütfen meme kontrollerinizi ihmal etmeyin ki, başında yakalayıp, sağlıklı bir ömür sürmeniz sağlansın, hepinizi çok seviyorum."

Müziğe döneceğini ama tam o anda kansere yakalandığını söyleyen Cebeci ekledi; "Her şey süper, tam müziğe geri döneyim derken çıktı ama olsun ben yine size güzel bir şarkı hediye edeceğim."

Farkındalık yaratmak için hastalığını paylaşmak isteyen güzel şarkıcı eşinden veto yedi. Eşinin paylaşımını onaylamadığını ve onun için sildiğini belirtti. Ünlü isim özel bir hastanede ameliyat oldu ve sağ göğsündeki kitleyi aldırarak kanseri atlattı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Hilal Cebeci'nin son hali ise sosyal medyada gündem oldu. Eski haline göre çok değişen Hilal Cebeci pek çok estetik dokunuşlar yaptırdığını söyledi. Ve hayranlarından güzel iltifatlar aldı; 'Ne kadar değişmişsin', 'Tanıyamadım', 'Tam bir afet olmuşsun', 'Çok güzelsin' …

İşte Hilal Cebeci'nin son hali...

hilal cebeci 1

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı