Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) tarafından partinin Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın katılımıyla Bostancı Gösteri Merkezi'nde ‘Cumhuriyet Şöleni' isimli bir program düzenledi. Folklor gösterilerinin de yapıldığı etkinlikte Genel Başkan Hüseyin Baş zeybek oynadı.

Gittiği her yerde başarısı ve performansını Altılı Masa'ya taşımasının talep edildiğini söyleyen Baş, şöyle devam etti:

Milletimizin bu talebini ekranlarda haykırdım. ‘Bizi de Altılı Masaya alın'. Ben bunun için yalvarmadım. Herkesin paşa gönlü bilir. Ama gördüm ki, biz bu açıklamayı yaptıktan sonra birileri çok rahatsız oldu.

Muhalefetmiş gibi görünen bazı tipler bize çirkin çirkin iftiralar atmaya başladı. Son 3 günde… Ben iki buçuk senedir bu partinin genel başkanıyum. İki kongre geçirdim. Birçoğunuz beni seçtiniz. Bize iftiralar atıyorlar.

Bir şeyler büyümeye başladığında bu kampanyalar başlar. Rüzgar ne kadar sert eserse essin, kayadan alıp götüreceği sadece tozdur. Başka hiçbir şeyimizi alamazlar. Ben Atatürk’ü gördüğümde içim kıpır kıpır oluyor.

O benim için canını ortaya koymuş, ben onun için ve onun kurduğu cumhuriyet için ve sizler, canınızı verirsiniz. Hiç kimse bizi karalayamaz, hiç kimse bizim geleceğimizle oynayamaz. Siyaset yaparken ahlaklı olacaksınız.

Ahlakınızı muhafaza edeceksiniz. Size söz veriyorum; ben edeceğim. Siz benimle ilgili saçma sapan iftiralar ortaya atacaksınız. FETÖ'nün artıkları, FETÖ’nün satın aldıkları dün Haydar Hoca ile mücadele ettiği gibi, bugün bu kardeşinizle mücadele ediyorlar. Biz kazanacağız. Vallahi kazanacağız, billahi kazanacağız.

Bugünlere geldiysek, babamızdan aldığımız bayrağı bugünlere taşıyabildiysek, sizin sayenizdedir. Çağrımıza Sayın Meral Akşener hızlıca dönüş yaptı. O yapması gerekeni yaptı. Bizi gördü, bu topluluğu gördü.

Bize dedi ki; ‘Ben bu talebinizi, teklifinizi masaya taşıyacağım.' Artık saygıdeğer genel başkanların vereceği karar. Sonucu benim siyasetimi etkilemez.

Editör: Habererk Habererk